Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

«Στην Μίλαν για άλλα δέκα χρόνια»

«Στην Μίλαν για άλλα δέκα χρόνια»
Είναι ευτυχισμένος στην Μίλαν και δεν το κρύβει. Ο λόγος για τον Ρομπίνιο, που μιλώντας στον ιταλικό Τύπο, εξέφρασε την ικανοποίησή του που ανήκει στο δυναμικό των «ροσονέρι» και δήλωσε πιστός «στρατιώτης» της ομάδας.

«Νιώθω πολύ καλά στην Μίλαν. Αν ήταν εφικτό θα έμενα εδώ για τα επόμενα δέκα χρόνια», τόνισε ο Βραζιλιάνος επιθετικός, που στην συνέχεια στάθηκε στο ντέρμπι κορυφής με την Γιουβέντους στο «Σαν Σίρο» το προσεχές Σάββατο (25/2).

«Μία ενδεχόμενη νίκη κόντρα στην Γιουβέντους θα είναι μεγίστης σημασίας κυρίως στον ψυχολογικό τομέα, παρά στην θέση στο βαθμολογικό πίνακα», το σχόλιο του 28χρονου φορ, που τέλος αναφέρθηκε και στον συμπαίκτη του, Αλεξάντρε Πάτο ο οποίος δεν διανύει περίοδο φόρμας. «Ο Πάτο είναι ένα φαινόμενο, απλώς φέτος ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι μου έδειξε εμπιστοσύνη και με βοήθησε να δείξω τις δυνατότητές μου», κατέληξε.

*Όσον αφορά στη βαθμολογία στην Serie A, να σημειώσουμε ότι η Μίλαν είναι στην πρώτη θέση, έναν βαθμό μπροστά από τη δεύτερη Γιουβέντους, που έχει ματς λιγότερο.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: