Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Πάει να διαλύσει τον Παναθηναϊκό!

Τρελά λεφτά για να πάρει πακέτο τον Ομπράντοβιτς και τον Διαμαντίδη σκοπεύει να προσφέρει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία έχει ως εναλλακτική για προπονητή τον Τούρκο Μαχμούτι.
Όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά... Πλέον δεν είναι μυστικό ότι η Ρεάλ Μαδρίτης θα δώσει τα ρέστα της το καλοκαίρι για να αποκτήσει τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο τεχνικός του Παναθηναϊκού αποτελεί τον διακαή πόθο της "βασίλισσας", κάτι που επιβεβαιώνεται και από την Τουρκία.

Όπως λοιπόν αναφέρει το ρεπορτάζ από τη γειτονική χώρα, οι Μαδριλένοι έχουν προσεγγίσει και τον ικανότατο τεχνικό της Γαλατά Οκτάι Μαχμούτι, ο οποίος πάντως αποτελεί δεύτερη επιλογή, σε περίπτωση που δεν καταφέρουν να συμφωνήσουν με τον Ζοτς, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του σκύλου από την Κωνσταντινούπολη.

Οι Τούρκοι δημοσιογράφοι μάλιστα θεωρούν ότι ο Μαχμούτι έχει αρκετές πιθανότητες να βρεθεί στον πάγκο της Ρεάλ, αφού δεν πιστεύουν ότι ο Ομπράντοβιτς θα αφήσει τον Παναθηναϊκό.

Ομολογούν, πάντως, ότι η "βασίλισσα" είναι αποφασισμένη να προσφέρει γη και ύδωρ στον κορυφαίο Σέρβο τεχνικό της προκειμένου να την βοηθήσει να  επιστρέψει στην κορυφή του ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Οι άνθρωποι της Ρεάλ θέλουν τόσο πολύ τον Ομπράντοβιτς, σε σημείο που για να τον πείσουν να μετακομίσει στη Μαδρίτη είναι διατεθειμένοι να επιχειρήσουν και το μεγάλο κόλπο με την απόκτηση του Δημήτρη Διαμαντίδη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: