Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Χαμός με Θανάση-Σκινδήλια στην ΚΕΔ!!

Χαμός με Θανάση-Σκινδήλια στην ΚΕΔ Χρήστος Σταυρόπουλος και Θανάσης Γιαννακόπουλος
Ο «πόλεμος» μετά τη σύσκεψη για τον τελικό του Κυπέλλου, συνεχίστηκε στην κλήρωση των διαιτητών της Α1, όπου ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, Θανάσης Γιαννακόπουλος, και ο αντιπρόεδρος της KAE Ολυμπιακός λίγο έλειψε να έρθουν στα χέρια. Δίχως υπερβολή!

«Στον Ολυμπιακό ο ένας διαιτητής δεν κάνει, ο άλλος τους φταίει. Να γίνετε πιο αυστηροί. Όποιος νομίζει πως με νταηλίκι μπορεί να κάνει αυτό που θέλει, είναι γελασμένος. Εγώ έχω γ... την Ευρώπη έξι φορές», είπε ο Θανάσης Γιαννακόπουλος.

Ο Γιώργος Σκινδήλιας απάντησε σε έντονο ύφος: «Ο Παναθηναϊκός δεν δικαιούται να μιλάει για τη διαιτησία. Δεν έχετε αντιληφθεί ότι τα πράγματα έχουν αλλάξει». Οι δύο άνδρες σηκώθηκαν και φώναζαν σε απόσταση... αναπνοής.

«Τι ήρθες εδώ, να μου κάνεις το παλικάρι;», είπε εκτοξεύοντας «γαλλικά» σε βάρος του κ. Σκινδήλια. «Εγώ φοράω παντελόνια, εσύ φοράς φουστάνια», είπε μεταξύ άλλων βαρύτερων εκφράσεων.

Τα μέλη της ΚΕΔ επενέβησαν πυροσβεστικά και αποχώρησε η πλευρά του Ολυμπιακού (παρών ήταν και ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ, Χρήστος Σταυρόπουλος».

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: