Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

"Δεν μιλάω για νέα εποχή"

Ο εκτελεστικός διευθυντής τoυ Άρη, Γιάννης Κόντης, μίλησε για την επενδυτική πρόταση που ανακοινώθηκε στην Λέσχη, λέγοντας πως όλοι περνάνε εξετάσεις.
"Δεν μιλάω για νέα εποχή"
Aναλυτικά τα όσα είπε ο Γιάννης Κόντης στο«αθλητικό μετρόπολις»:
«Εγώ δεν θέλω να μιλάω για νέα εποχή στην ομάδα κι άλλα τέτοια που ακούω από χθες. Θα δούμε στην πορεία αν θα προκύψει κάτι τέτοιο. Αυτό που μπορώ να πω οπωσδήποτε είναι ότι η ομάδα θα έχει καλύτερο μέλλον. Δεν γίνεται ποτέ κάτι και αν δεν υπάρχουν δεσμοί και εμπιστοσύνη μεταξύ μας. Επειδή εμείς που συζητήσαμε μαζί τους αλλά και κάποιοι από τη Λέσχη ξέρουμε την δυνατότητα και τη φερεγγυότητα των ανθρώπων με τους οποίους συζητούμε , έγκειται σε εμάς να δείξουμε καλή πρόθεση παρά σε αυτούς. Πιο πολύ εμείς περνάμε εξετάσεις και όχι αυτοί.
Ζητήσαμε το 3ετές μάνατζμεντ γιατί στο διάστημα αυτό πρέπει να εκπονήσουμε ένα πλάνο και δεν μπορεί να έχει αποτελέσματα σε ένα εξάμηνο ή ένα χρόνο. Πρέπει να γίνουν κάποια πράγματα, δεν είναι μόνο η αδειοδότηση, να φτιαχτεί μια καλή ομάδα και κάποιες άλλες κινήσεις. Ο Αρης δεν θα καταστρεφόταν ακόμη και αν δεν έρχονταν αυτά τα χρήματα. Οι παίκτες έχοντας πάρει μαθήματα από το τι έγινε με άλλες ομάδες θα μετέθεταν τις οφειλές για αργότερα».
Για τους επιμέρους τομείς της συνεργασίας ο εκτελεστικός διευθυντής είπε: «Όταν βάζεις κάποια χρήματα έχεις σκοπό να δημιουργήσεις υπεραξία, κανείς δεν δίνει τα  χρήματα για τα χάσει, πιστεύουν σε ένα πλάνο. Οι ίδιοι έχουν την τεχνογνωσία και θα σε βοηθήσουν να αναπτύξεις το μάρκετινγκ ή να πουλήσεις κάποιο ποδοσφαιριστής προβάλλοντάς τον στο εξωτερικό».

Σε ερώτηση για το πότε και αν θα αποκαλυφθεί το όνομα του ομίλου που δανείζει τα χρήματα απάντησε: «Τα χρήματα τα βάζουν πρόσωπα που είναι και μέλη της διοίκησης. Όταν όμως εκδηλωθεί η πρόθεση για να αγοράσουν τις μετοχές της ομάδας δεν αποκλείεται να αποκαλυφθεί το όνομα της εταιρίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: