Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Και όλο ξεφεύγει…!!

Και όλο ξεφεύγει…
Με «τα κιάλια» αρχίζουν να βλέπουν οι υπόλοιπες ομάδες στη σκοτσέζικη Premier League τη Σέλτικ. Οι «καθολικοί» επικράτησαν με 2-0 της Ντανφέρμλιν στη Γλασκώβη, στον αγώνα που άνοιξε την «αυλαία» της 30ης αγωνιστικής και ξέφυγαν 20 ολόκληρους βαθμούς από τη δεύτερη Ρέιντζερς στην κορυφή, έχοντας ένα αγώνα περισσότερο, όμως, ούτως ή άλλως, η τιμωρία των «διαμαρτυρόμενων» με -10 βαθμούς, έχει δώσει ήδη τον τίτλο στους πρωταθλητές Ευρώπης του 1967, που δε δείχνουν να αγχώνονται ια να πιέζονται.

Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι παρέμειναν στην τελευταία θέση και θα παλέψουν για την παραμονή στην κατηγορία με την ισόβαθμή τους Χιμπέρνιαν.

Οι παίκτες του Νιλ Λένον δεν αντιμετώπισαν ιδιαίτερα προβλήματα, παίζοντας σε χαλαρούς ρυθμούς και σκοράροντας με τους Μούλγκρεου στο 32’ και Φόρεστ στο 75’. O Γιώργος Σαμαράς ήταν στον πάγκο και αντικατέστησε στο 67' τον Στόουκς.


Η σύνθεση της Σέλτικ: Φόρστερ, Ιζαγκουίρε (67’ Φόρεστ), Ουίλσον, Τσα, Μούλγκρεου, Μπράουν (77’ Μπρόζεκ), Λέντλεϊ, Σουνγκ-Γέουνγκ, Στόουκς (67’ Σαμαράς), Κόμονς, Χούπερ


Νίκη Ευρώπης για τη Μαδέργουελ, που νίκησε με 4-3 σε ένα απίστευτο αγώνα τους «χιμπς», σε εξ΄αναβολής αγώνα της 17ης αγωνιστικής και παρέμεινε στην τρίτη θέση, πλησιάζοντας στους τρεις βαθμούς τη δεύτερη Ρέιντζερς. Αντίθετα, η ομάδα του Εδιμβούργου θα παλέψει για την παραμονή στην κατηγορία μαζί με την Ντανφέρμλιν.

Ο Οσμπορντ στο 18’ άνοιξε το σκορ, ο Χίνγκτον στο 47’ με πέναλτι ισοφάρισε, ο Μέρφι στο 63’ έκανε το 2-1, ο Ντόχερτι στο 66’ ισοφάρισε σε 2-2, ο Χίνγκτον στο 70’ και στο 75’ με πέναλτι έκανε το 3-2 και το 4-2 αντίστοιχα για να «κλείσει» το σκορ ο Σπρούλε στο 85’.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: