Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ελπίζουν σε... "κίτρινη" κάρτα!!

Με τα γνωστά δεδομένα και χωρίς φυσικά την προέγκριση για το περιβόητο δάνειο στα χέρια τους, αναχωρούν την Πέμπτη το πρωί οι τρεις εκπρόσωποι του Παναθηναϊκού για τη Νιόν της Ελβετίας, όπου για τις 15:00 είναι προγραμματισμένη η παρουσία τους ενώπιον της UEFA.
Ελπίζουν σε... "κίτρινη" κάρτα
Ο φάκελος βέβαια με τις θέσεις και το πλάνο των «πράσινων» βρίσκεται ήδη στα χέρια των ανθρώπων της Ευρωπαϊκής Ομοσπονδίας και πάνω σε αυτό ενδεχομένως να χρειαστεί να δώσει κάποιες εξηγήσεις ο Δημήτρης Γόντικας.
Το θετικό πάντως, από τη στιγμή που δεν υπάρχει κάποια χειροπιαστή λύση που να μπορεί να πείσει την ΟΥΕΦΑ, είναι πως η ποινή που θα επιβληθεί στο «τριφύλλι» θα έχει τον χαρακτήρα προειδοποίησης. Άλλωστε, όπως είναι γνωστό, η απολογία των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αφορά μόνο τις λιξηπρόθεσμες οφειλές ύψος 2,5 εκατομμυρίων, ενώ για το ραντεβού στα τέλη Μαρτίου είναι σαφώς πιο σοβαρό, καθώς σε αυτά τα χρήματα θα έχουν προστεθεί ακόμη 5,5 εκατομμύρια.
Άρα, το πιο πιθανό σενάριο είναι η ΟΥΕΦΑ να δείξει μία κίτρινη... κάρτα στους ανθρώπους του Παναθηναϊκού ανανεώνοντας το ραντεβού μαζί τους για τον επόμενο μήνα, όταν πλέον όλα θα είναι πιθανά.
Πηγή: leoforos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: