Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Έγινε και ο Παναθηναϊκός... ΑΕΚ!!

Η UEFA τιμώρησε τον Παναθηναϊκό με την ίδια ποινή που επέβαλε και στην ΑΕΚ, δηλαδή με 1 χρόνο με αναστολή και παράταση έως τις 31 Μαρτίου για να τακτοποιησει τις εκκρεμότητες του!
Έγινε και ο Παναθηναϊκός... ΑΕΚ!
Οι άνθρωποι της πράσινης ΠΑΕ απολογήθηκαν την Πέμπτη στην ευρωπαϊκή ομοσπονδία και αμέσως μετά το τέλος ενημερώθηκαν για το ύψος της τιμωρίας. Για... κίτρινη κάρτα μιλούσαν εδώ και καιρό στο «τριφύλλι» και αυτή η κίτρινη σε πρώτη φάση μεταφράζεται σε μονοετή ευρωπαϊκό αποκλεισμό με αναστολή και 75.000 ευρώ πρόστιμο!
Επομένως, ως τις 31 Μαρτίου οι «πράσινοι» θα πρέπει να τακτοποιήσουν τις οικονομικές τους οφειλές και παράλληλα να παρουσιάσουν τα αποδεικτικά έγγραφα στην UEFA, προκειμένου να μην ισχύσει η τιμωρία τους ενός έτους. Αλλιώς...
Πάντως αυτή ήταν η μέγιστη ποινή που περίμεναν και πλέον η προσοχή όλων στρέφεται στο πως θα λυθούν τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα, καθώς ο χρόνος άρχισε ήδη να κυλά αντίστροφα...
Για να ανακεφαλαιώσουμε, στον Παναθηναϊκό πρέπει μέχρι τα τέλη Μαρτίου να έχουν βρει 8 εκατ. ευρώ, για να προλάβουν να πληρώσουν τους παίκτες, να τους εξοφλήσει και να πάνε με τα παραστατικά στην UEFA στο τέλος Μαρτίου και να πάρει την πρώτη άδεια για την Ευρώπη.
Αν αυτό δεν συμβεί, τότε στο τέλος Μαρτίου ο Παναθηναϊκός θα τιμωρηθεί με αποκλεισμό από την Ευρώπη για ένα χρόνο, ενώ το πρόστιμο θα διπλασιαστεί και θα φτάσει στις 150.000 ευρώ!

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: