Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Εγώ δεν ασχολούμαι»

Πιστός στα όσα υποστήριζε μένει ο Γιάννης Βαρδινογιάννης. Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, όπως αναφέρει η Sportday, είχε ολιγόλεπτη συνομιλία με δύο φίλους της ομάδας στην οποία έγινε ξεκάθαρο ότι δεν υπάρχει καμία πρόθεση νέας ενασχόλησής του με την ομάδα.

Χθες το μεσημέρι ο Γιάννης Βαρδινογιάννης βρέθηκε σε γνωστό πολυκατάστημα στο Ψυχικό. Ένας πελάτης και ένας πωλητής που τον αντιλήφθηκαν προσπάθησαν να «βγάλουν» κάτι σχετικά με το μέλλον της ομάδας και φυσικά τις δύσκολες στιγμές που περνάει.

«Τι να γίνει, εγώ δεν ασχολούμαι», ήταν τα πρώτα λόγια του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ. «Τόσα χρόνια με έβριζαν και πλήρωνα, τώρα συνεχίζουν να με βρίζουν αλλά τουλάχιστον δεν πληρώνω», συνέχισε.

Ποια ήταν η απάντησή του όταν οι δύο φίλοι του Παναθηναϊκού επεσήμαναν τον Γολγοθά που έχουν μπροστά τους οι πράσινοι ενόψει UEFA…

«Εγώ δεν ασχολούμαι. Αυτοί που με έβριζαν και ήθελαν να φύγω είναι οι ίδιοι, που με βρίζουν τώρα και μου ζητάνε να δώσω λύση. Αλλά εγώ πλέον έχω φύγει, όπως ήθελαν», κατέληξε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: