Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Λαζαρίδης: «Δεν θέλουμε να χάνουμε»

Λαζαρίδης: «Δεν θέλουμε να χάνουμε»
Προσγειωμένος, παρά την εξαιρετική πορεία του Πλατανιά στο φετινό πρωτάθλημα της Football League, εμφανίστηκε ο Γιώργος Λαζαρίδης στον NovaΣΠΟΡ FM 94,6.

Ο τερματοφύλακας της ομάδας από τα Χανιά τόνισε πως μπορεί αυτή τη στιγμή να απολαμβάνουν την πρωτιά στη βαθμολογία του πρωταθλήματος, όμως ο στόχος παραμένει η είσοδος στα πλέι οφ.


Διαβάστε απόσπασμα των όσων είπε ο Γιώργος Λαζαρίδης στην εκπομπή «Insiders» και τον Βασίλη Σαμπράκο:

Για τη φετινή –εντυπωσιακή- πορεία του Πλατανιά στο πρωτάθλημα της Football League: «Όλοι το θεωρούσαμε απίθανο στην αρχή να κάνουμε μία τόσο καλή πορεία. Ξέραμε πως θα αγωνιζόμαστε στη Football League 2. Είναι μία ευχάριστη έκπληξη για εμάς. Φυσικά, πιστεύαμε πως θα τα πάμε καλά, αλλά όχι και τόσο. Το φετινό πρωτάθλημα είναι μία ταχύτητα πιο κάτω απ’ ότι άλλες χρονιές. Αλλά εμείς δουλεύουμε καλά και κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Δεν θέλουμε να χάνουμε με τίποτα. Μας πείσμωνε το γεγονός πως πολλές ομάδες έκαναν δηλώσεις με τις οποίες περίμεναν να μας νικήσουν. Γι’ αυτό παίρνουμε τα αποτελέσματα. Όμως, τώρα μας υπολογίζουν περισσότερο, αλλά πλέον όλοι θέλουν να μας κερδίσουν επειδή είμαστε πρώτοι».

Για τον κόσμο: «Από την αρχή του πρωταθλήματος μας στηρίζει αρκετά. Γέμιζαν το γήπεδο και συνεχίζουν να το κάνουν. Σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι έχει πολύ κόσμο».

Για το ενδεχόμενο της ανόδου στη Σούπερ Λίγκα: «Ακόμα δεν συζητάμε κάτι τέτοιο. Φυσικά δεν μπορούμε να μιλάμε και για τη σωτηρία. Αυτό που κοιτάμε να είμαστε στα πλέι οφ. Όμως, εάν συνεχίσουμε με νίκες μέχρι το τέλος, γιατί να μην πιστεύουμε στην άνοδο».

Για το ποιον θεωρεί πιο δύσκολο αντίπαλο του Πλατανιά στο πρωτάθλημα: «Πιστεύω πως είναι η Βέροια. Είναι και ο Πανθρακικός μία καλή ομάδα, αλλά πιο πολύ μας δυσκόλεψε η Βέροια στην έδρα μας».

Για το ρόστερ του Πλατανιά: «Όλα τα παιδιά μπορούν να βοηθήσουν. Όποιος χρειαστεί, είμαι σίγουρος, πως θα μπει να δώσει το 110% για να πετύχει τους στόχους της η ομάδα. Βέβαια, θα μπορούσαν να είναι και καλύτερα τα πράγματα, καθώς η ομάδα φτιάχτηκε στα τέλη Σεπτεμβρίου, όταν και έμαθε πως θα αγωνίζεται τελικά στη Football League και όχι στην Football League 2».

Για τη φετινή του χρονιά στην ομάδα: «Είναι μία πολύ καλή χρονιά για μένα γιατί παίζω αρκετά αλλά και γιατί η ομάδα πάει πολύ καλά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: