Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ντεσάν: «Περήφανος για τους παίκτες μου»

Ντεσάν: «Περήφανος για τους παίκτες μου»
Ο Ντιντιέ Ντεσάν δεν θα μπορούσε παρά να είναι πανευτυχής μετά τη νίκη της Μαρσέιγ με 1-0 επί της Ίντερ στον πρώτο αγώνα των δύο ομάδων για τους «16» του Champions League.

«Πετύχαμε γκολ σε ένα χρονικό σημείο που ο αντίπαλος ήταν αδύνατο να αντιδράσει. Είναι καλό να είσαι στην πλευρά αυτού που πετυχαίνει ένα τέτοιο τέρμα, ειδικά απέναντι σε μια ιταλική ομάδα. Η ισοπαλία θα ήταν ίσως πιο φυσιολογικό αποτέλεσμα», τόνισε ο Γάλλος τεχνικός και πρόσθεσε: «Το ματς ήταν κλειστό, με λίγες φάσεις εκατέρωθεν. Πιστεύω πως η ομάδα μου απέδειξε πως σε σχέση με την περασμένη σεζόν έχει εξελιχθεί. Ακόμη δεν έχουμε πετύχει τίποτα, αλλά είμαι περήφανος για τους παίκτες μου. Πίστεψαν και προσπάθησαν μέχρι το τέλος. Και τελικά ανταμείφθηκαν».

Όσο για τον επαναληπτικό στις 13 Μαρτίου, είπε: «Έχουμε ένα μικρό μόνο πλεονέκτημα. Δεν θα πάμε στο Μιλάνο απλώς για να αμυνθούμε και καλό θα ήταν να σκοράρουμε. Θα είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι. Υστερούμε σε εμπειρία της Ίντερ, αλλά ελπίζω αυτό να μη φανεί στη ρεβάνς».
πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: