Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Δεν σκέφτονται…φωναχτά Μπόλονι και ΠΑΕ ΠΑΟΚ!!

Η συμμετοχή του ΠΑΟΚ στα πλέι – οφ δεν αποτελεί από μόνη της, επιτυχία. Θα αποτελεί μάλιστα, σαφέστατα αποτυχία εάν κι εφ όσον συμμετάσχει σε αυτά ως 4ος ή ως 5ος.
Δεν σκέφτονται…φωναχτά Μπόλονι και ΠΑΕ ΠΑΟΚ!
Γράφει ο Άρης Νικολάκης...
Κι επίσης, αποτυχία – και σε χειρότερο βαθμό - θα αποτελεί εάν κι εφ όσον στο μίνι πρωτάθλημα των πλέι - οφ παραμείνει πάλι, 4ος ή 5ος!
Με λίγα λόγια; Μόνον η πρωτιά στα πλέι οφ και η παρουσία στον προθάλαμο του Τσάμπιονς Λιγκ σώνει την φετινή «παρτίδα» για τον ΠΑΟΚ. Κι όταν λέμε ΠΑΟΚ: Εννοούμε φυσικά παίκτες και προπονητές του. Με άλλα λόγια; Ο Λάζλο Μπόλονι θα χρεωθεί τη παραπάνω αποτυχία ή θα πιστωθεί ανάλογα τη παραπάνω επιτυχία «κάνοντας ταμείο» στην Τούμπα μετά την ολοκλήρωση των πλέι – οφ. Το αυτό ισχύει και για τους παίκτες.
Μέχρι τότε; Δεν θα είναι επιτυχημένος προπονητής του ΠΑΟΚ! Δεν θα είναι και αποτυχημένος. Θα είναι ένα δίλλημα για τους φίλους του ΠΑΟΚ. Απέτυχε στο Κύπελλο Ελλάδας. Δεν πέτυχε στο Πρωτάθλημα (η 4η θέση τη σήμερον ημέρα δεν είναι … επίτευγμα). Πέτυχε στο Γιουρόπα Λιγκ αν η επιτυχία του διακόπηκε ανορθόδοξα κι άδοξα.
Μένει ή φεύγει λοιπόν, στο τέλος της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου; Ιδού η απορία … Δεν ακούγονται όμως, λύσεις της! Δεν σκέφτονται … φωναχτά η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κι ο Λάζλο Μπόλονι. Ορθώς.
Εντάξει, για την διοικητική ηγεσία του ΠΑΟΚ προέχει ο αγώνας με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Δεν την νοιάζει τώρα, οτιδήποτε άλλο. Τα αυτό κι η τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ. Δεν την απασχολεί παρά μόνον αυτός ο αγώνας. Στο πίσω μέρος της κεφαλής τους όμως – κάπου στα «υπόψη» τους – έχουν προς μελέτη το κοινό τους ή μη μέλλον είναι πρωτεύον θέμα. Και να είστε βέβαιοι, ότι αμφότερες οι πλευρές προετοιμάζουν πλάνα κι εναλλακτικές τους.
Κι ο ΠΑΟΚ θα ζήσει χωρίς το Λάζλο Μπόλονι. Κι ο Λάζλο Μπόλονι χωρίς τον ΠΑΟΚ. Εάν κι εφ όσον βεβαίως, βεβαίως δεν ζήσουν μία ακόμη αγωνιστική περίοδο μαζί. Λέμε τώρα …
Για το Ρουμάνο προπονητή βέβαια, η οικονομική αβεβαιότητα στην Ελλάδα κι η οικονομική ανισορροπία στην ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι κίνητρα αποχώρησης. Τα χρήματα όμως, τα οποία κανονικά και με το νόμο του … συμβολαίου του καταβάλλονται μάλλον, δεν τα βρίσκει σε άλλη ευρωπαϊκή χώρα. Επί του παρόντος τουλάχιστον. Ως εκ τούτου δεν είναι εύκολη η απόφαση του αλλά.. Έτσι ή αλλιώς είναι αυτός, ο οποίος θα κάνει το πρώτο βήμα παραμονής ή αποχώρησης.
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ είναι υποχρεωμένη, να περιμένει! Τι να περιμένει; Κατ αρχήν τα αποτελέσματα στα πλέι οφ. Εξαρτώνται σχεδόν, τα πάντα επί του προκειμένου από αυτά. Και στη συνέχεια; Το πρώτο βήμα του Ρουμάνου προπονητή. Η ρήτρα των 400.000 ευρώ πάντως, για αποχώρηση του πριν την ολοκλήρωση του συμβολαίου του είναι μία σοβαρή και σημαντική παράμετρος για αμφότερες τις πλευρές.
Υποθετικά όμως, εάν ολοκληρωνόταν σήμερα η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος; Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ θα επιθυμούσε διακαώς την παραμονή του Λάζλο Μπόλονι. Τι θα επιθυμούσε ο Λάζλο Μπόλονι; Ο Θεός κι η ψυχή του. Εάν δε, τελείωνε … μεθαύριο – που λέει ο λόγος – ένα Θεός πάλι, ξέρει τι θα προσδοκούσε η μία και τι η άλλη πλευρά …
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: