Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

«Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»

«Θα παλέψουμε μέχρι το τελευταίο λεπτό»
Απογοητευμένος από την ήττα της Κέρκυρας (1-0) από τον Εργοτέλη, αλλά και αισιόδοξος πως η ομάδα του τελικά θα τα καταφέρει, εμφανίσθηκε στη συνέντευξη Τύπου ο Χάβι Γκράθια. Ο τεχνικός των «Φαιάκων» τόνισε πως οι νησιώτες θα παλέψουν μέχρι το τελευταίο λεπτό.

«Είχαμε ευκαιρίες, όχι όμως και καλές τελικές προσπάθειες από στημένα και σουτ. Στο τέλος παίξαμε με καρδιά, αλλά δεν μπορέσαμε να πάρουμε ένα θετικό αποτέλεσμα. Τώρα μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Θα παλέψουμε για την παραμονή μέχρι το τελευταίο λεπτό. Όταν ήρθα στην ομάδα είχε 2 βαθμούς, τώρα έχουμε 24 και παραμένουμε στην μάχη της παραμονής», τόνισε αρχικά ο Ισπανός τεχνικός που στη συνέχεια ρωτήθηκε για τη μάχη της παραμονής

«Γίνεται ισορροπημένη προσπάθεια από όλες τις ομάδες. Δεν θα είναι εύκολο για κανένα. Κανείς δεν μπορεί να θεωρεί κάτι δεδομένο. Πολλά μπορεί να ανατραπούν. Αυτήν την κατάσταση τη βιώνουμε όλη τη χρονιά, αντίθετα με άλλες ομάδες που δεν είχαν αυτό το άγχος. Δεν νομίζω ότι η Κέρκυρα τελικά θα αντιμετωπίσει πρόβλημα».

Δεν υπάρχουν σχόλια: