Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ισπανική υπόθεση τα ευρωπαϊκά κύπελλα!!

Κατανοώ απόλυτα όλες τις δηλώσεις από τις ομάδες, που συνεχίζουν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς και του Γιουρόπα Ληγκ. Γράφει ο Μιχάλης Τσώχος.
Ισπανική υπόθεση τα ευρωπαϊκά κύπελλα
Πράγματι στο ποδόσφαιρο δεν έρχονται τα πράγματα, όπως τα περιμένεις. Η έκπληξη είναι μέσα στο πρόγραμμα. Και όλοι έχουν δικαίωμα στο όνειρο, είτε διαθέτουν βαριά φανέλλα, είτε όχι.
Πάμε τώρα στην πραγματικότητα. Ποιο σενάριο έχει μεγαλύτερες πιθανότητες; Να βρεθεί ομάδα, ακόμη και η Μίλαν ή η Μπάγερν, που έχουν την ιστορία και το πρεστίζ πιθανότατα, η οποία θα αποκλείσει σε δύο αγώνες την Μπαρτσελόνα και την Ρεάλ Μαδρίτης ή οι δύο «αιώνιοι της Ισπανίας», με την φόρμα στην οποία βρίσκονται και με τους αγώνες ρεβάνς, τόσο στους «8» όσο και στους «4» στην έδρα τους, θα προκριθούν, εύκολα ή δύσκολα», ξεπερνώντας ακόμη και πιθανό στραβοπάτημα τους;
Όλα τα σημάδια και η λογική του ποδοσφαίρου» δείχνει ότι πάμε στον τελικό των τελικών, ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες του κόσμου αυτή την στιγμή. Βάση αποτελεσμάτων, βάση εμφανίσεων, βάση της γενικότερης εκτίμησης των φιλάθλων. Ό,τι άλλο γίνει θα αποτελεί έκπληξη, ακόμη και αν μιλάμε για την Μίλαν και την Μπάγερν, που έχουν στην τροπαιοθήκη τους κάμποσα Ευρωπαϊκά Κύπελλα.
Και στο Γιουρόπα Ληγκ όμως, μετά τον αποκλεισμό των δύο ομάδων του Μάντσεστερ, η υπόθεση εξελίσσεται σε ισπανικό μίνι πρωτάθλημα. Το πιο δύσκολο έργο θα το έχει η Μπιλμπάο, κόντρα στην Σάλκε, διότι ο ημιτελικός είτε με την Σπόρτινγκ, είτε με την Μέταλιστ θα είναι απείρως πιο βατός. Οι άλλες δύο εκπρόσωποι της πριμέρα, Ατλέτικο Μαδρίτης και Βαλένθια, νομίζω θα περάσουν τα εμπόδια του Αννόβερο και της ΑΖ και θα μας προσφέρουν μια ωραία ισπανική μονομαχία, ένα βήμα πριν το Βουκουρέστι.
Επομένως δεν είναι απίθανο να έχουμε το εκπληκτικό σενάριο, οι 4 πρώτες ομάδες της βαθμολογίας της Ισπανίας (αφού Ρεάλ και Μπαρτσελόνα δεν χάνουν το 1-2, ενώ οι άλλες τρεις είναι υποψήφιες για την 4άδα) να παίξουν στους δύο τελικούς! Η απόλυτη δικαίωση της πριμέρα και του επιπέδου ποδοσφαίρου της.
ΥΓ Μετά την κλήρωση, κάποιοι στον Πειραιά πρέπει να μην κοιμηθούν απόψε. Διότι τα φέρε έτσι η κληρωτίδα, ώστε η Μέταλιστ να μπορέσει να φτάσει στους «4» με αρκετή ευκολία. Σπάνια θα δοθεί στο μέλλον η δυνατότητα για μια τόσο σημαντική διάκριση, όσο το βράδυ της Πέμπτης στον Ολυμπιακό.
Πηγή: pamesports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: