Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Καράμπελας: «Τα ψέματα τελείωσαν»!!

Καράμπελας: «Τα ψέματα τελείωσαν»!
Το σημείο μηδέν που έχουν φτάσει οι αντοχές όλων στην ΑΕΚ επιβεβαίωσε και ο Νίκος Καράμπελας.

Σε δηλώσεις του στη NOVA, ο αμυντικός της «Ένωσης» τόνισε πως «τα ψέματα έχουν τελειώσει» και στάθηκε στην ανάγκη «να βρεθεί μια λύση οριστική για τον σύλλογο και όχι 2-3 μηνών».

Μιλώντας, δε, για το αγωνιστικό κομμάτι, τόνισε τη σημασία της νίκης με τον Παναθηναϊκό και εμφανίστηκε βέβαιος πως η ΑΕΚ θα την επαναλάβει με τον Αστέρα, αν παρουσιαστεί όπως πρέπει στο γήπεδο.


Αναλυτικά όσα είπε ο Καράμπελας

Για τα οικονομικά προβλήματα: «Νομίζω ότι τα ψέματα έχουν τελειώσει. Μένουν λιγότερο από 15 μέρες για να ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι, ελπίζουμε αυτή η τόσο ιστορική ομάδα να μην έχει φτάσει εκεί κανένας δεν πίστευε ότι θα φτάσει. Μακάρι να τελειώσουν όλα καλά, έστω και την τελευταία στιγμή να βρεθεί μια λύση. Να είναι μία λύση οριστική και όχι μια λύση 2-3 μηνών. Μια λύση που θα φτάσει την ΑΕΚ εκεί που την αξίζει, εκεί που πρέπει να βρίσκεται».

Για τη νίκη στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό: «Στα τελευταία ματς έχουμε δείξει πως μπορούμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο, δυστυχώς όμως δεν συνδυάζαμε την υψηλή μας απόδοση με νίκη. Κάτι τέτοιο, ευτυχώς για μας, δεν έγινε και στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό. Ήμασταν αισιόδοξοι πριν από τον ντέρμπι ότι αφού παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, μπορούμε να νικήσουμε κιόλας. Τελικά, κερδίσαμε ένα δύσκολο παιχνίδι και τώρα είμαστε έτοιμοι για μία νέα πρόκληση απέναντι στον Αστέρα Τρίπολης σ’ ένα δύσκολο ματς. Εξάλλου, τη φετινή χρονιά αποδείχτηκε ότι δεν υπάρχουν εύκολα παιχνίδια».

Για το παιχνίδι στην Τρίπολη: «Ο Αστέρας έρχεται από ένα σπουδαίο αποτέλεσμα κι εμείς πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι για να πάρουμε τη νίκη. Εννοείται πως είναι δύσκολο το έργο μας, αφού ο αντίπαλος κυνηγάει τα πλέι-οφ. Η αλλαγή προπονητή έχει βοηθήσει τον Αστέρα να αλλάξει πρόσωπο και ο Σάκης Τσιώλης έχει δώσει άλλο αέρα στους παίκτες του. Όμως, αν παίξουμε όπως πρέπει να παίξουμε, τότε το θετικό αποτέλεσμα θα έρθει».

Δεν υπάρχουν σχόλια: