Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Preview: Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)

Preview: Αστέρας Τρίπολης-ΑΕΚ (19:30, Novasports 1)
Αν κάποιος έλεγε -πριν από έναν γύρο- ότι εφόσον νικούσε ο Αστέρας στο παιχνίδι της Τρίπολης θα έφτανε στον πόντο την ΑΕΚ, θα τον περνούσαν για τρελό.

Η Ένωση ταξιδεύει στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας με… φόρα από τη νίκη επί του Παναθηναϊκού, ενώ η ομάδα του Τσιώλη από το τρίποντο της Τούμπας.


Αστέρας Τρίπολης:

Νίκες σαν αυτή της Τούμπας κρύβουν πολλές παγίδες για τις ομάδες που τις κάνουν. Ο Σάκης Τσιώλης το ξέρει καλά αυτό. Οι Αρκάδες μετά το εμφατικό διπλό κόντρα στον ΠΑΟΚ θέλουν μια ακόμα «μεγάλη» νίκη, αυτή την φορά κόντρα σε μια ομάδα στην οποία έχει κακή παράδοση.

Ο Καρδιτσιώτης τεχνικός έχει και πάλι στη διάθεσή του τον Ουσέρο αλλά και τον Πουλίδο, οι ποίοι εξέτισαν την ποινή τους. Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τον Χακόμπο, όμως παραμένει τραυματίας, ενώ δύσκολα θα ξαναφορέσει την φανέλα με το αστέρι.

Εκτός από τον Ισπανό τερματοφύλακα, εκτός θα παραμείνει και ο Πιπίνης, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

Ο Μπαντής θα διατηρήσει τη θέση του κάτω από τα δοκάρια ενώ δεξιά θα βρίσκεται ο Τσαμπούρης και αριστερά ο Φορμίκα. Οι Μπαρτολίνι και Πουλίοδο θα είναι στο κέντρο της άμυνας. Οι Ουσέρο, Χουανίτο και Ροτζέριο θα είναι στη μεσαία γραμμή, ενώ οι Ράγιος, Μπρέσκα και Ναβάρο διεκδικούν τις θέσεις πίσω από τον επιθετικό. Παράλληλα σε αυτή τη θέση οι Σολάκη και Περόνε «μονομαχούν» για την θέση αυτή.

Η αποστολή: Μπαντής, Στεφανάκος, Τσαμπούρης, Ναβάρο, Αργυρόπουλος, Φορμίκα, Μπαρτολίνι, Πουλίδο, Κουρμπέλης, Χουανίτο, Ουσέρο, Λαδάκης, Αλβάρεζ, Μπρέσκα, Ράγιος, Ροζέριο, Έγκον, Χούλι, Σολάκης, Περόνε.

ΑΕΚ:

ΑΕΚ

Γίνεται να κάνεις άνετη νίκη σε ντέρμπι, να παίρνεις μετά από καιρό τα πάνω σου και… να μην μπορείς να το χαρείς; Αν είσαι ΑΕΚ, γίνεται. Η εξαιρετική εμφάνιση της «Ένωσης» απέναντι στον Παναθηναϊκό τόνωσε το φρόνημα το δικό της και του κόσμου της, αλλά δυστυχώς δεν γινόταν να τονώσει κι αυτό που έχει πρωτεύουσα σημασία τη δεδομένη στιγμή: Το ταμείο.

Την ώρα, λοιπόν, που οι μέτοχοι συνεχίζουν να σφυρίζουν αδιάφορα (ή τουλάχιστον αυτό να δείχνουν με τη μη κινητοποίησή τους) και ο κόσμος καλείται να ξαναπάρει τον σύλλογο στις πλάτες του, η ομάδα καλείται να παραμείνει μοναδική αφορμή για να σπάει η «μαυρίλα» που τον περιτριγυρίζει. Σε μια έδρα που παραδοσιακά τη δυσκολεύει και μ’ έναν αντίπαλο που του έχει δώσει το δικαίωμα να την απειλεί για τα πλέι-οφ.

Το δικαίωμα αυτό, λοιπόν, η ΑΕΚ θα προσπαθήσει να το αφαιρέσει από τον Αστέρα με σημαντικές απουσίες, καθώς ο φορμαρισμένος Βάργκας είναι τιμωρημένος, ενώ και ο Τραϊανός Δέλλας δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί κι έμεινε στην Αθήνα. Εκτός πλάνων του Κωστένογλου, δε, θα μείνει και ο Λαγός, που επίσης έχει δηλωθεί να εκτίσει ποινή.

Τουλάχιστον ο προπονητής της «Ένωσης» είδε τους Μάκο και Λεονάρντο να ξεπερνούν τα προβλήματα που αντιμετώπισαν στις τελευταίες προπονήσεις (ενοχλήσεις στους προσαγωγούς και αμυγδαλίτιδα αντίστοιχα) και να τίθενται κανονικά στη διάθεσή του. Μάλιστα, αμφότεροι θα βρίσκονται στην ενδεκάδα -την ίδια ώρα που ο Χοσέ Κάρλος θα επιστρέψει σ’ αυτή και οι Κλωναρίδης-Σιαλμάς διεκδικούν μια θέση στο δεξί άκρο.

Έτσι, το 4-2-3-1 που πιθανότατα θα επιλέξει ο Κωστένογλου θα διαμορφωθεί ως εξής: Κάτω από τα δοκάρια ο Κωνσταντόπουλος και στην άμυνα -από αριστερά προς τα δεξιά- οι Καράμπελας, Μανωλάς, Κοντοές και Γεωργέας. Στα χαφ θα βρεθούν οι Μάκος-Καφές, στην τριάδα μπροστά τους οι Λεονάρντο (αριστερά), Σιαλμάς ή Κλωναρίδης (δεξιά), Κάρλος (επιτελικός) και στην επίθεση ο Λυμπερόπουλος.

Η αποστολή: Κωνσταντόπουλος, Αραμπατζής, Καφές, Κοντοές, Χέλγκασον, Μανωλάς, Γκερέιρο, Μπέλεκ, Λεονάρντο, Χοσέ Κάρλος, Σιαλμάς, Τσίτας, Ρίκκα, Μάκος, Καράμπελας, Αργυρίου, Γεωργέας, Λυμπερόπουλος, Κλωναρίδης, Φούντας.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: