Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Ο όμορφος και ο… άτυχος!!

Ο όμορφος και ο… άτυχος!
Θα μπορούσε να είναι τίτλος ταινίας, αλλά ανταποκρίνεται απόλυτα στις δύο πρώτες αναμετρήσεις της 29ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ! Η Σουόνσι, μετά τη Μάντσεστερ Σίτι «καθάρισε» και τη Φούλαμ στο Λονδίνο, επικρατώντας με σκορ 3-0, ενώ η Γουίγκαν τα βάζει με την τύχη της και τα τρία δοκάρια στο 1-1 με τη Γουέστ Μπρομ!

Οι «κύκνοι» συνεχίζουν να πορεύονται… ανοδικά στη βαθμολογία του κορυφαίου πρωταθλήματος, με τον Μπρένταν Ρότζερς να βλέπει την ομάδα του να πραγματοποιεί ακόμη μια θετικότητα εμφάνιση και να παίρνει πολύ σημαντικό «τρίποντο»!

Αντίθετα, η Γουίγκαν, μετά το παιχνίδι με τη Νόριτς, άφησε ξανά δύο βαθμούς στην προσπάθειά της να ξεκολλήσει από την επικίνδυνη ζώνη! Το σύνολο του Ρομπέρτο Μαρτίνεζ με πολλές χαμένες ευκαιρίες και τρία δοκάρια, έμειναν στο 1-1 κόντρα στη Γουέστ Μπρομ, παραμένοντας στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα.

Αναλυτικά τα παιχνίδια:

Φούλαμ - Σουόνσι 0-3

Το… ασανσέρ της Σουόνσι συνεχίζει να ανεβαίνει! Οι «κύκνοι» με εκπληκτική εμφάνιση, ουσία και αποτελεσματικότητα, πέρασαν νικηφόρα και από το Λονδίνο, επικρατώντας 3-0 της Φούλαμ για την 29η αγωνιστική! Μεγάλος πρωταγωνιστής για ακόμη ένα ματς, ο Σίγκουρντσον με δύο γκολ!

Γουίγκαν - Γουέστ Μπρομ 1-1

«Την τύχη μου τη μαύρη…». Αυτή η ατάκα θα μπορούσε κάλλιστα να έχει βγει από τα χείλη των ποδοσφαιριστών της Γουίγκαν! Για ακόμη ένα ματς, οι «λάτικς» έδειξαν διψασμένοι για νίκη, ήταν καλύτεροι από τον αντίπαλό τους, ο οποίος στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν η Γουέστ Μπρομ, αλλά και πάλι πήραν μονάχα έναν βαθμό με το 1-1!
Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 17/3

Φούλαμ – Σουόνσι 0-3
(36', 66' Σίγκουρντσον, 77' Άλεν)

Γουίγκαν – Γουέστ Μπρομ 1-1
(54' ΜακΆρθουρ, 65' Σάρνερ)

Κυριακή 18/3

Γουλβς – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (15:30)
Νιούκαστλ – Νόριτς (18:00)

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: