Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Αναστόπουλος: «Ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα»

Αναστόπουλος: «Ακολουθεί δύσκολη εβδομάδα»
Τη δυσκολία του ΟΦΗ να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για την επίτευξη ενός τέρματος επισήμανε ο Νίκος Αναστόπουλος μετά την ήττα (1-0) από τον Άρη.

Ωστόσο δεν θέλησε να σταθεί περισσότερο στο παιχνίδι με τους «κίτρινους», αφού ακολουθεί μια δύσκολη εβδομάδα με τον ημιτελικό του Κυπέλλου και το ματς πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.

Αναλυτικά, οι δηλώσεις του Νίκου Αναστόπουλου:

«Δεχτήκαμε το γκολ και το παιχνίδι από εκεί και πέρα έγινε πολύ δύσκολο. Έρχεται μια δύσκολη εβδομάδα για μας, αφού εκτός από το σημερινό παιχνίδι έχουμε και αυτό της Τετάρτης στο Κύπελλο (κόντρα στον Ολυμπιακό) που διεκδικούμε πολλά πράγματα και το Σάββατο με τον Παναθηναϊκό στην έδρα μας. Δώσαμε τη δυνατότητα και σε άλλα παιδιά σήμερα για να ξεκουραστούμε και να έχουμε δυνάμεις στα ερχόμενα ματς. Μας μένει πίκρα, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο, νικάει αυτός που βάζει το γκολ. Ήταν κλειστό παιχνίδι και ήταν φανερό ότι η ομάδα που θα έκανε το γκολ θα κέρδιζε. Εμείς συνεχίζουμε για το ματς της Τετάρτης και ετοιμαζόμαστε», σχολίασε ο τεχνικός της κρητικής ομάδας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί ειδικότερα στους «κίτρινους»:

«Στον Άρη έχω περάσει μια χρονιά με πάρα πολλά και δύσκολα προβλήματα. Είναι γνωστά, δεν θέλω να τα αναφέρω, όμως σημασία έχει ότι ο Άρης έχει βρει το δρόμο του και το μέλλον ανήκει στην ομάδα και τον κόσμο και εύχομαι πραγματικά να υλοποιήσει κάθε στόχο του».

Δεν υπάρχουν σχόλια: