Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Μαρκόπουλος: «Να παίξουμε καλό μπάσκετ»

Μαρκόπουλος: «Να παίξουμε καλό μπάσκετ»
Το ζητούμενο για τον ΠΑΟΚ στα εναπομείναντα παιχνίδια της κανονικής περιόδου της Α1 είναι το καλό μπάσκετ, σύμφωνα με όσα είπε ο Σούλης Μαρκόπουλος ενόψει της αναμέτρησης με τον ΚΑΟΔ (18/3, 15:00).

Αναλυτικά ο Σούλης Μαρκόπουλος είπε:

«Στα παιχνίδια που μας απέμειναν θέλουμε να παίξουμε καλό μπάσκετ και να βελτιώσουμε την εικόνα μας. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και στο παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ, που είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ, με παίκτες που συνδυάζουν και την εμπειρία, αλλά και τον ενθουσιασμό. Ευελπιστούμε ότι θα κάνουμε ένα καλό παιχνίδι και θα κερδίσουμε».

Ο Δημήτρης Αράπης, από τη μεριά του, δήλωσε: «Μετά τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής και την ήττα από τον Άρη χάσαμε κάθε ελπίδα για την 6η θέση. Πρέπει όμως να συνεχίσουμε να παλεύουμε. Είναι πολύ σημαντικό για μας να μπούμε στα πλέι οφ, αλλά για να το πετύχουμε αυτό θα πρέπει πρώτα να κερδίσουμε τον ΚΑΟΔ. Ο αντίπαλος μας είναι μία ομάδα με γεμάτο ρόστερ και ουσιαστικά το ίδιο από την αρχή της χρονιάς. Σίγουρα δεν πρέπει να ξεχάσουμε πόσο μας πλήγωσε η ήττα στο παιχνίδι του πρώτου γύρου, σε ένα κρίσιμο σημείο της φετινής μας προσπάθειας».

Δεν υπάρχουν σχόλια: