Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Preview: Άρης-ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)

Preview: Άρης-ΟΦΗ (17:15, Novasports 2)
Το πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας μπαίνει στην τελική ευθεία. Άρης και ΟΦΗ κοντράρονται στο «Κλεάνθης Βικελίδης». Οι Θεσσαλονικείς αισιοδοξούν σε φινάλε ανάλογο του περσινού, δηλαδή μόνο με νίκες (έξι στην προκειμένη περίπτωση), ώστε να εξαντλήσουν τις πιθανότητες συμμετοχής στα πλέι οφ.

ΑΡΗΣ:

Να τελειώσουν τη σεζόν μόνο με νίκες ευελπιστούν στον Άρη (προέρχεται από την ήττα στο Καραϊσκάκη). Δύσκολος στόχος, αλλά όχι ανέφικτος. Παράδειγμα η περσινή σεζόν. Ο Μανουέλ Μασάδο είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεσή του τους Καστίγιο, Ακόστα και Καζναφέρη. Απουσιάζουν ο τιμωρημένος Σηφάκης (αποβλήθηκε στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό) και οι τραυματίες Μίσελ, Τριανταφυλλάκος και Παπαστεριανός.

Οι «κίτρινοι» θα αγωνιστούν με τερματοφύλακα τον Βελλίδη, στην άμυνα -από τα αριστερά προς τα δεξιά- τους Τσουκάνη, Σανκαρέ, Λαζαρίδη, Νέτο, στα χαφ τον Φατί μαζί με έναν εκ των Παπαζαχαρία ή Πρίττα, πιο μπροστά σε ελεύθερο ρόλο τον Ούμπιντες, στα πλάγια τους Ακόστα, Σολτάνι (προτιμάται αντί του Γιαννιώτα που είχε πετύχει το νικητήριο γκολ στο «Γεντί Κουλέ») αριστερά και δεξιά αντίστοιχα και στην επίθεση τον Καστίγιο.

Η αποστολή: Βελλίδης, Διούδης, Νέτο, Καζναφέρης, Τσουκάνης, Λαζαρίδης, Ντίκο, Σανκαρέ, Φατί, Πρίττας, Παπαζαχαρίας, Καπετάνος, Ούμπιντες, Ακόστα, Σολτάνι, Καστίγιο, Κανούλας, Γιαννιώτας.

ΟΦΗ:

Με είκοσι ποδοσφαιριστές -για παν ενδεχόμενο- ανηφόρισε στην Θεσσαλονίκη ο ΟΦΗ που θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά την ήττα από τον Πανιώνιο. Οι Κρητικοί δεν θα έχουν τον βασικό τους τερματοφύλακα, αφού ο Βεζυρίδης δεν ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρεί, ενώ τιμωρημένος είναι ο Ταυλαρίδης.

Η αποστολή: Σαχσανίδης, Ξενοδόχωφ, Βερόν, Ζαχαράκης, Γαλανόπουλος, Ζορμπάς, Μάντζιος, Σίσιτς, Ουκάρ, Γεωργίου, Καμπάνταης, Πίτσος, Παπουλής, Μποντόρ, Σόουζα, Μπούρμπος, Βάντο, Κάλαϊτζιτς, Χόρχε Λόπεζ, Ζόρντι Λόπεζ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: