Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Τη δολοφονία Ομπάμα σχεδίαζε ο Μπιν Λάντεν!!

Τη δολοφονία Ομπάμα σχεδίαζε ο Μπιν Λάντεν
Εντολή να σκοτώσουν τον Μπαράκ Ομπάμα είχε δώσει σε υποστηρικτές του ο Οσάμα Μπιν Λάντεν λίγο πριν βρει τον θάνατο από Αμερικανούς στο Πακιστάν, όπως αποκαλύπτουν έγγραφα που βρέθηκαν στο σπίτι του!

Όπως αναφέρει η «Washington Post», ο αρχηγός της Αλ Κάιντα είχε ζητήσει από έμπιστούς του στο Πακιστάν και το Αφγανιστάν να δολοφονήσουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ ώστε η χώρα να βυθιστεί σε κρίση.

Η δολοφονία θα γινόταν με επίθεση στο προεδρικό αεροσκάφος, ενώ στο στόχαστρο του Λάντεν είχε μπει και ο πρώην διοικητή των αμερικανικών δυνάμεων του Αφγανιστάν, στρατηγός Ντέιβιντ Πετρέους.

Με βάση όσα επικαλείται η εφημερίδα, η Αλ Κάιντα θεωρούσε πως ο νυν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, που θα αναλάμβανε σε περίπτωση θανάτου του Ομπάμα, «δεν είναι προετοιμασμένος για τη θέση αυτή και αυτό θα βύθιζε τις ΗΠΑ σε κρίση».

Τα έγγραφα – σοκ έχουν αποχαρακτηριστεί και αναμένεται να δοθούν στην δημοσιότητα σύντομα, ενώ «φρένο» στα σχέδια δολοφονίας του Ομπάμα έβαλε η εισβολή των Αμερικανών κομάντο στο κρησφύγετο του Λάντεν στο Πακιστάν, στις 2 Μαΐου 2011, που είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατό του.

πηγή: www.protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: