Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

«Όσο πιο κοντά στην δεύτερη θέση»

«Όσο πιο κοντά στην δεύτερη θέση»
Τη μείωση της διαφοράς από τη δεύτερη θέση έβαλε σαν στόχο για τον ΠΑΟΚ ο Σταύρος Τσουκαλάς. Παράλληλα, ο μέσος του «δικέφαλου του Βορρά», δήλωσε έτοιμος να δώσει λύσεις όταν τον χρειαστεί ο προπονητής του, Λάζλο Μπόλονι .

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Σταύρος Τσουκαλάς σε συνέντευξή του στη NOVA:

Για τον αγώνα με τον Αστέρα: «Αυτό το παιχνίδι ήταν ένα μεγάλο μάθημα για μας γιατί ξέρουμε όλοι πως δεν μπήκαμε όπως έπρεπε να μπούμε γι' αυτόν τον αγώνα, ειδικά στα πρώτα είκοσι - τριάντα λεπτά. Μετά προσπαθήσαμε να ισορροπήσουμε και να κάνουμε μια αντεπίθεση διαρκείας, το παλέψαμε αλλά ... μπορεί να ήμασταν άτυχοι αλλά ήταν ένα μεγάλο προβάδισμα που είχαν πάρει οι αντίπαλοι κι ήταν δύσκολο να το ανατρέψουμε».

Γιατί ο ΠΑΟΚ μπαίνει νωθρά στα παιχνίδια του στην Tούμπα: «Εγώ αυτό μπορώ να το δώσω 'καθαρά' ότι είναι θέμα ψυχολογικό γιατί όπως γνωρίζετε έχει επαναληφθεί σε άλλα δυο - τρία παιχνίδια. Οπότε πρέπει να μπαίνουμε από την αρχή πιο δυνατά και το μυαλό μας ... εκεί ... 100% συγκεντρωμένοι».

Για την διαφορά που έχει ο ΠΑΟΚ στις εμφανίσεις του στα παιχνίδια εντός και εκτός έδρας: «Δε νομίζω ότι υπάρχει κάποια εξήγηση σ' αυτό το φαινόμενο, ο ΠΑΟΚ πολλά χρόνια είχε την έδρα σαν 'όπλο' και νομίζω πως και φέτος θα μπορούσαμε να το κάνουμε αυτό σε μεγάλο βαθμό. Ηρθαν κάποια αποτελέσματα όπως με Ολυμπιακό, με Ουντινέζε, τώρα με Τρίπολη που ήταν για μας καθοριστικά νομίζω ότι μπορούμε ξανά με προσπάθεια να την κάνουμε ξανά την Τούμπα μεγάλο όπλο».

Για το στόχο του ΠΑΟΚ: «Σίγουρα, ρεαλιστικά ο στόχος πρέπει να είναι να είμαστε όσο πιο κοντά στη δεύτερη θέση, να έχουμε όσο το δυνατόν περισσότερους βαθμούς για να ξεκινήσουμε στα πλέι οφ με καλή κατάταξη. Τώρα, από εκεί και πέρα άμα μπορούμε να μειώσουμε - ακόμη περισσότερο - τη διαφορά και να ξεκινήσουμε όλοι από την ίδια αφετηρία στα πλέι οφ ... ακόμη καλύτερα».

Για τη δύσκολη δική του χρονιά: «Είχα έναν τραυματισμό ... οι τραυματισμοί είναι μέσα στο πρόγραμμα, μέσα στο ποδόσφαιρο όπως όλοι ξέρουμε. Από τη μεριά μου είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα, ο προπονητής το ξέρει αυτό ... περιμένω».

Για τον αγώνα με τον Παναιτωλικό: «Θεωρώ ότι ο Παναιτωλικός είναι μια πολύ καλή ομάδα, ξεκίνησε καλά αλλά τους τελευταίους μήνες έκανε 'κοιλιά'. Βλέπω να ξεφεύγει από αυτήν την κατάσταση, γι' αυτούς είναι τελικός αλλά και για μας είναι τελικός. Πρέπει να πάμε να κερδίσουμε εκεί μέσα και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, τίποτα άλλο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: