Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!!

Το σήκωσε ο ΠΑΟΚ!
Κυπελλούχος για πρώτη φορά στην ιστορία του αναδείχθηκε στο χάντμπολ ο ΠΑΟΚ που επικράτησε της ΑΕΚ με 26-24 σε έναν σπουδαίο τελικό που διεξήχθη στην Πάτρα. Οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι στο μεγαλύτερο μέρος της αναμέτρησης όμως στα τελευταία κρίσιμα λεπτά ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε περισσότερες λύσεις φθάνοντας στη νίκη και μαζί στην κατάκτηση του τροπαίου.

Κορυφαίος για τους νικητές ο Τσακίρης, αν και αποβλήθηκε λίγο πριν το τέλος.

Πολύ καλή εμφάνιση από τον Χριστόφορο Μπακαούκα για την «Ένωση» που κράτησε σχεδόν μόνος του την ομάδα του στο παιχνίδι στο β΄μέρος.

Οι Θεσσαλονικείς πήραν τη ρεβάνς για τον περυσινό χαμένο τελικό του πρωταθλήματος που τους στοίχισε τον τίτλο και το πανηγύρισαν δεόντως.

Οι "ασπρόμαυροι" κατάφεραν στο πρώτο μισό να πάρουν προβάδισμα ακόμα και τεσσάρων γκολ (13-9), εκμεταλλευόμενοι την αστοχία των παικτών του Αρβανίτη. Όμως στο δεύτερο μέρος, ο αρχηγός των "κιτρινόμαυρων", με προσωπικό του σόου ισοφάρισε σε 21-21. Στο σημείο εκείνο ο ΠΑΟΚ έδειξε να το θέλει περισσότερο, διατήρησε τη συγκέντρωσή του και έφτασε τελικά στη νίκη με 26-24.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: