Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Preview: Εργοτέλης-Κέρκυρα (17:15, Novasports3)

Preview: Εργοτέλης-Κέρκυρα (17:15, Novasports3)
Παιχνίδι ζωής ή θανάτου μπορεί να χαρακτηριστεί η αναμέτρηση του Εργοτέλη με την Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Και οι δύο ομάδες θέλουν μόνο το τρίποντο που θα τους δώσει ελπίδες παραμονής στην κατηγορία.

Εργοτέλης:

Με μοναδικό στόχο να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί που τρέχει τις τελευταίες οχτώ αγωνιστικές, ο Εργοτέλης υποδέχεται την Κέρκυρα, σε έναν αγώνα χωρίς αύριο.

Οι Κρητικοί έχουν μπει σε μπελάδες, ύστερα από τις τελευταίες υποτονικές εμφανίσεις τους – τελευταία νίκη στις 7/1 κόντρα στον Πανιώνιο- και ξέρουν πως μόνο το… πολυπόθητο τρίποντο μπορεί να τους δώσει ελπίδες παραμονής.

Ωστόσο, ο τεχνικός του Εργοτέλη, Νίκος Καραγεωργίου, έχει να αντιμετωπίσει δύο σημαντικές απουσίες, αφού δεν μπορεί να υπολογίσει στον τιμωρημένο Σαρρή και τον τραυματία, Δάρλα.

Η αποστολή: Πίρσον, Καβουσάκης, Τζανακάκης, Χίμπλινγκερ, Κυριακίδης, Τζούνιορ, Γιοβάνοβιτς, Μπέτο, Κουτσιανικούλης, Γιαλούσης, Φραγκουλάκης, Ολίσε, Χαλκιαδάκης, Καρέλης, Χαντί, Σασιασβίλι, Κατσικοκέρης, Ευαγγέλου, Μπούντιμιρ, Λεάλ, Ρέντζας.

Κέρκυρα:

Να συνεχίσουν τα καλά αποτελέσματα θέλουν στην Κέρκυρα, οι οποίοι έχουν τέσσερις νίκες σε πέντε παιχνίδια. Οι Φαίακες ισοβαθμούν στην 13η θέση με τον Παναιτωλικό και βρίσκονται μόλις έναν βαθμό μπροστά από τον Εργοτέλη, από τον οποίο θέλουν να αυξήσουν τη διαφορά τους.

Ωστόσο, η ατυχία χτύπησε την πόρτα της Κέρκυρας με δύο απουσίες στο παρά πέντε του αγώνα. Ο τεχνικός των Φαιάκων, Χάβι Γκράθια, στην τελευταία προπόνηση είδε τους δύο πιο φορμαρισμένους παίκτες του εκτός αποστολής, αφού Ιωάννου και Αγρίτης δεν ταξίδεψαν με την ομάδα, λόγω ενοχλήσεων.

Ακόμη, ο Ισπανός τεχνικός δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στον τιμωρημένο Γκουστάβο…

Η αποστολή: Αναστασόπουλος, Γκαλίνοβιτς, Σακελλαρίου, Κοντοδήμος, Μίχος, Βέντσελ, Βενέτης, Μαϊστόροβιτς, Ηλιάδης, Γραμμόζης, Όσμαν, Ερίθε, Χαμπλ, Γιάντσης, Καλαντζής, Καραλής, Μαρτίν, Μπάρκογλου, Μαζνόφ.

 
πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: