Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Πώς θα παίξει ο Άρης στο ΟΑΚΑ;

Ο τεχνικός του Άρη στο φιλικό με την ομάδα κάτω των 20, θα δοκιμάσει το τελικό του πλάνο για το ματς της Κυριακής κόντρα στον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ.
Πώς θα παίξει ο Άρης στο ΟΑΚΑ;
Δυο είναι τα ερωτηματικά που χρειάζονται απάντηση σχετικά με την ενδεκάδα που θα παρατάξει ο Μανουέλ Μασάδο στο ΟΑΚΑ στο παιχνίδι με τον Παναθηναικό.
Το ένα αφορά τον αντικαταστάτη του τιμωρημένου Κώστα Καπετάνου στον άξονα και μια πιθανή απουσία του Νόε Ακόστα που θα έχει μόλις μια προπόνηση στα πόδια του, αυτή της Παρασκευής και είναι πολύ πιθανό να μείνει στον πάγκο.

Ο πορτογάλος τεχνικός στο φιλικό με την Κ-20 που θα ξεκινήσει λίγο μετά τις 11:30 στο Κλεάνθης Βικελίδης αναμένεται να κάνει τις δοκιμές του, μέσα από τις οποίες θα φανεί τόσο η διάταξη όσο και τα πρόσωπα που έχει στο μυαλό του για την ενδεκάδα.
Ο 56χρονος τεχνικός θέλει να διαπιστώσει επίσης και την κατάσταση του Νέρι Καστίγιο που όπως όλα δείχνουν θα πάρει τη θέση του Κανούλα αλλά δεν αποκλείεται να έχει και παρτενέρ στην επίθεση.

Με βάση τις δοκιμές της Τετάρτης πάντως μια θέση στην ενδεκάδα διεκδικεί ο Γιώργος Κατίδης που έχει την ευχέρεια να αγωνιστεί τόσο στον άξονα όσο ακι αριστερά (εκεί είχε παίξει στο Περιστέρι με τον Ατρόμητο).allaboutaris con

Δεν υπάρχουν σχόλια: