Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Το μόνο "ναι" ο Κοντοές

Ο Μπέλεκ που είχε πει «ναι» πάει ξανά προς το... «όχι», ο Βάργκας επιμένει σε αυτό όπως και ο Κάρλος, με τον Κοντοέ να είναι ο μόνος που είπε το «ναι».
Το μόνο "ναι" ο Κοντοές
Η μεγάλη... μάχη που δίνουν στα Σπάτα και κυρίως οι Δημητρέλος και Μπόβαλης (ο δεύτερος το... τρέχει πολύ το θέμα) με τη σούπερ βοήθεια του Αρναρ Γκρέταρσον συνεχίζεται κάθε ώρα, κάθε λεπτό που περνάει προκειμένου να πειστούν οι ποδοσφαιριστές που είναι αρνητικοί με... φόντο την αδειοδότηση της ΑΕΚ. Και μάλιστα από τα τρία όχι και το ένα ναι, πήγαμε στα δυο ναι, στο ένα ίσως και στο ένα όχι! Τελικά το βράδυ της Τετάρτης πήγαμε ξανά... στην αρχή! Στα τρία «όχι» και ένα «ναι» δηλαδή.
Πιο συγκεκριμένα πρόεδρος, τεχνικός διευθυντής και γενικός διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ προσπαθούν ακόμη να αποσπάσουν τα τρία ναι από τους Βάργκας, Κάρλος και Μπέλεκ με τον τελευταίο να αναθεωρεί και αρχικά να δέχεται την πρόταση και τον νέο διακανονισμό που του έχει προτείνει η ΑΕΚ. Τα πράγματα, όμως, άλλαξαν καθώς η Ένωση του χρωστάει 45.000 ευρώ, του προτείνει άμεσα 15.000 και ο Καμερουνέζος αλλάζει άποψη και πάει ξανά προς το «όχι».
Στο «όχι» επέμεινε και ο Βάργκας, που φαινόταν πιο διαλλακτικός τις προηγούμενες μέρες, ενώ αδιάλλακτος δείχνει αυτή τη στιγμή ο Χοσέ Κάρλος.
Κάθε λεπτό είναι κρίσιμο και αφορά τη μεγάλη προσπάθεια που γίνεται από όσους εργάζονται στα Σπάτα για την εξασφάλιση της μη ισχύς της τιμωρίας που έχει επιβληθεί στην Ενωση από την UEFA.

Δεν υπάρχουν σχόλια: