Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Mετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού!!

Mετρημένες στα δάχτυλα του ενός χεριού!
Δεν είναι ό,τι πιο συνηθισμένο να βλέπεις την Μπαρτσελόνα να μην μπορεί να σκοράρει!
Η Μίλαν το κατάφερε, στάθηκε τυχερή στις ευκαιρίες των Καταλανών και με το 0-0 του αγώνα στο «Σαν Σίρο» διατήρησε τις ελπίδες της για πρόκριση στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ!

Από τη μεριά τους, οι Παγκόσμιοι πρωταθλητές είδαν για τρίτη φορά το τελευταίο εξάμηνο τη μπάλα να μην τους κάνει το χατίρι! Όσο και εάν φαίνεται περίεργο είναι αλήθεια: Ανά δύο μήνες, η Μπαρτσελόνα τελειώνει ένα παιχνίδι χωρίς να βρει δίχτυα.

Η αρχή έγινε στις 26 Νοεμβρίου του 2011. Οι παίκτες του Πεπ Γκουαρντιόλα αποχώρησαν με σκυμμένο το κεφάλι από τη Μαδρίτη, εξαιτίας της ήττας με 1-0 από τη Χετάφε. Δύο μήνες μετά, στις 28 Ιανουαρίου η Βιγιαρεάλ ήταν αυτή που περιόρισε τα επιθετικά ατού των «μπλαουγκράνα», αποσπώντας ισοπαλία (0-0)!

Ακριβώς ένα δίμηνο μετά, ήταν η σειρά της Μίλαν να. μπλοκάρει την αρμάδα του Γκουαρντιόλα και να ελπίζει στην επική πρόκριση επί της κατόχου του βαρύτιμου τροπαίου.

*Άλλη μία φορά την τρέχουσα σεζόν η Μπαρτσελόνα έχει τελειώσει παιχνίδι χωρίς να σκοράρει. Στις 22 Οκτωβρίου του 2011 στην εντός έδρας αναμέτρηση με τη Σεβίλλη (0-0)! Με λίγα λόγια, από τα  52 ματς που έχει δώσει σε όλες τις διοργανώσεις, μόλις στα τέσσερα έμεινε «άσφαιρη»!

** Στο Τσάμπιονς Λιγκ συγκεκριμένα, το αμέσως προηγούμενο ματς που έληξε με μηδέν ενεργητικό της Μπαρτσελόνα χρονολογείται από τις 4 Νοεμβρίου του 2009, στο 0-0 με τη Ρούμπιν στο Καζάν. Πέρασαν περίπου δυόμιση χρόνια δηλαδή...

πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: