Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ένας γύρος μετά...!!

Ένας γύρος μετά...
Από τα ψηλά στα χαμηλά και το αντίστροφο. Η 27η αγωνιστική βρίσκεται προ των πυλών και όπως θα παρατηρήσετε, οι ομάδες συναντιόνται έπειτα από ένα γύρο με τεράστιες- ως επί το πλείστον- διαφορές!
Το sday.gr θυμήθηκε τις πρώτες κόντρες των ζευγαριών στο πρωτάθλημα και σας παρουσιάζει τις θέσεις που βρίσκονταν και τις ανόδους/πτώσεις κάθε συλλόγου ξεχωριστά!

ΑΣΤ. ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Ο.Φ.Η.

Ποιος να έλεγε στους ανθρώπους του Αστέρα μετά τη λήξη του αγώνα στο «Γεντί Κουλέ» ότι ακριβώς έναν γύρο μετά θα πραγματοποιούσαν τόσο θεαματική άνοδο! Και όμως, το 3-0 του ΟΦΗ στο μεταξύ τους αγώνα, είχε βυθίσει την ομάδα του Σάκη Τσιώλη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας! Παρόλα αυτά, η σκληρή δουλειά των Αρκάδων αποζημιώθηκε λίγους μήνες μετά και το σήμερα τους βρίσκει στην 7η θέση της βαθμολογίας. Από τη μεριά τους οι Κρητικοί έπεσαν από την 5η θέση, που βρίσκονταν στο ματς του πρώτου γύρου, στην 8η.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ Δ.Ε. - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘ.

Και όμως είναι η αλήθεια! Όσοι νόμιζαν ένα γύρο πριν ότι το «ταβάνι» του Ατρομήτου ήταν η 4η θέση, που έπιασε μετά το 1-0 επί του Εργοτέλη, έκαναν λάθος! Η ομάδα του Γιώργου Δώνη συνέχισε την εντυπωσιακή της πορεία και ετοιμάζεται για τη… ρεβάνς της Κρήτης ως 3η στο πρωτάθλημα! Καμία διαφορά για τους παίκτες του Καραγεωργίου, οι οποίοι τώρα- όπως τότε- βρίσκονται στην 13η θέση.

ΚΕΡΚΥΡΑ - A.E.K.

Καλές μέρες τότε. Η ΑΕΚ νικούσε στον πρώτο γύρο την Κέρκυρα στο ΟΑΚΑ με 1-0 και παρέμενε στην 3η θέση. Κάμποσους μήνες μετά βρίσκεται στην 5η, ένα βαθμό κάτω από τον ΠΑΟΚ, ενώ η Κέρκυρα που τώρα μάχεται για την παραμονή από την 14η θέση, ήταν δύο «σκαλοπάτια» πάνω.

Π.Α.Ο.Κ. - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Άνοδο πραγματοποίησε και ο ΠΑΟΚ. Το ματς του πρώτου γύρου στους «Ζωσιμάδες» είχε λήξει ισόπαλο 2-2 και οι Θεσσαλονικείς βρίσκονταν στην 6η θέση! Η αντεπίθεση στις επόμενες αγωνιστικές, ειδικά στα εκτός έδρας ματς ανέβασε την ομάδα 4η  , επομένως και στις θέσεις που οδηγούν στα πλέι οφ. Στον αντίποδα, ο ΠΑΣ… υποχώρησε στη βαθμολογία, πέφτοντας μία θέση, από 10ος… 11ο !

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ – ΑΡΗΣ

Η ήττα στο «Κλεάνθης Βικελίδης» ήταν η πρώτη του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα. Ακόμα και έτσι, όμως, το «τριφύλλι» δεν είχε χάσει την κορυφή. Ένα γύρο μετά, όμως, τα πράγματα είναι εντελώς διαφορετικά. Η ομάδα βρίσκεται στη 2η θέση και εκτός διεκδίκησης του τίτλου. Από τη μεριά του, ο Άρης  είχε νικήσει με το εμφατικό 3-1 και από την 9η θέση, σήμερα βρίσκεται στην 6η.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τη 2η θέση, στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός ένα γύρο μετά έχει την ευκαιρία να ντουμπλάρει τις νίκες του φέτος σε βάρος του Παναιτωλικού (είχε νικήσει 2-0 στο «Γ. Καραϊσκάκης) να «κλειδώσει» και μαθηματικά τον τίτλο. Καμία διαφορά στους Αγρινιώτες, οι οποίοι τότε και τώρα βρίσκονται 14οι με τη μεγάλη διαφορά, ότι πλέον τα περιθώρια για παραμονή έχουν στενέψει επικίνδυνα.

SKODA ΞΑΝΘΗ - ΔΟΞΑ ΔΡ.

Στη Ξάνθη σίγουρα… αναπολούν τον πρώτο γύρο. Με το διπλό στην έδρα της Δόξα Δράμας (2-0), οι Ακρίτες χαίρονταν την 6η θέση, ενώ τώρα- και έπειτα από το τρομερά απογοητευτικό τους σερί- έχουν πέσει στην 10η. Για τους Δραμινούς, μια από τα ίδια. Τελευταίοι τότε, τελευταίοι και τώρα.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ – ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

Μία θέση παρακάτω βρίσκει τον Πανιώνιο η δεύτερή του αντάμωση με τον Λεβαδειακό (από 11οι, έπεσαν 12οι),  τη στιγμή που επίσης παρατηρείται πτώση μίας θέσης για τους «πράσινους» (από την 8η, στην 9η). Για την ιστορία, το ματς στη Λιβαδειά είχε λήξει ισόπαλο, χωρίς σκορ.
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: