Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Χάινκες: «Έχω φίλους στη Μαδρίτη...»

Χάινκες: «Έχω φίλους στη Μαδρίτη...»
Τον ημιτελικό με τη Ρεάλ Μαδρίτης σκέφτεται ήδη ο Γιουπ Χάινκες μετά τη νίκη της Μπάγερν με 2-0 επί της Μαρσέιγ στο «Βελοντρόμ» για τα προημιτελικά του Champions League.

«Δεν είναι εύκολο να κερδίσεις τη Μαρσέιγ, ειδικά μέσα στο γήπεδό της. Παίξαμε με αυτοπεποίθηση, καταφέραμε να αξιοποιήσου,ε τις ευκαιρίες μας και να μη δεχτούμε γκολ. Είμαστε κοντά στο στόχο της πρόκρισης, αλλά ακόμη υπάρχει ένας επαναληπτικός. Το μόνο που με προβληματίζει είναι ότι δεχτήκαμε πέντε κίτρινες κάρτες», τόνισε ο Γερμανός τεχνικός, ενώ για τις επικείμενες μονομαχίες με τη Ρεάλ, όπου έχει εργαστεί στο παρελθόν, είπε: «Θα είναι πολύ όμορφος ένας τέτοιος ημιτελικός. Έχω ακόμη πολλούς φίλους στη Μαδρίτη. Όμως δεν πρέπει να προτρέχουμε γιατί έχουμε και τη ρεβάνς με τη Μαρσέιγ».

Ο προπονητής της Μαρσέιγ, Ντιντιέ Ντεσάν, με τη σειρά του ανέφερε: «Όταν χάνεις το πρώτο παιχνίδι στην έδρα σου με 2-0, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα. Η Μπάγερν είναι μία ομάδα με πολλές αρετές, τις οποίες είδαμε όλοι σήμερα. Ήταν πολύ επικίνδυνη επιθετικά και το γκολ που πέτυχε λίγο πριν ολοκληρωθεί το ημίχρονο πραγματικά μάς πλήγωσε. Κάναμε μία καλή προσπάθεια και οι αντίπαλοί μας δεν είχαν πολλές ευκαιρίες, ωστόσο κατάφεραν να είναι αποτελεσματικοί και να φτάσουν σε αυτό το καθαρό σκορ».


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: