Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Μπαξεβάνος: «Το βράδυ θα ξέρω εάν θα είμαι προπονητής στον Απόλλωνα»

Στο "Αθλητικό Μetropolis" και στην εκπομπή «Τρίτο Ημίχρονο» φιλοξενήθηκε ο μέχρι πρότινος προπονητής της Αναγέννησης Γιαννιτσών και υποψήφιος για τη θέση του προπονητή στον Απόλλωνα Καλαμαριάς. Σε ερώτηση για το αν εξεπλάγην για τη λύση της συνεργασίας με την Αναγέννηση Γιαννιτσών ο κ.Μπαξεβάνος είπε: «Δεν με εξέπληξε. Ήταν κάτι που αιωρούνταν εδώ και δύο εβδομάδες στην πόλη των Γιαννιτσών. Παρόλα και τα άτυχα αποτελέσματα προσωπικά πιστεύω ότι η Αναγέννηση Γιαννιτσών μπορεί να μείνει στην κατηγορία. Οι βαθμοί που έχει συλλέξει μέχρι τώρα για μένα είναι ένας άθλος. Βρισκόμαστε πάνω από τη Λάρισα που έχει τριπλάσιο μπάτζετ. Αλλά αυτή είναι η μοίρα των προπονητών». Για το πώς ήρθε το διαζύγιο: «Η ομάδα είχε να κερδίσει οκτώ αγωνιστικές. Χρειαζόμασταν κάποιες νίκες απέναντι σε ομάδες που είχαν τους ίδιους στόχους και τις είχαμε κερδίσει στον πρώτο γύρο , οι οποίες δεν ήρθανε, και έτσι ήρθε η λύση της συνεργασίας».
Για το αν έχει δεχτεί κρούση από τον Απόλλωνα Καλαμαριάς: «« Μπορώ να το πω τώρα που έχω τελειώσει με την Αναγέννηση Γιαννιτσών. Υπήρξε κάτι. Είχα ένα τηλεφώνημα από τον πρόεδρο του Απόλλωνα και σήμερα το βράδυ θα έχω και μία συνάντηση».
Για το αν θα ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στον Απόλλωνα: Θα το ήθελα πολύ πραγματικά μέσα από την καρδιά μου. Εγώ είμαι Απόλλων Καλαμαριάς. Το ξέρουν όλοι αυτό. Ήθελα πάντα να γυρίσω. Ίσως γίνεται τώρα πιο γρήγορα από ότι περίμενα εάν τελικά υπάρξει συμφωνία. Ο στόχος του Απόλλωνα είναι να ανέβει κατηγορία και βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία.
Η αλήθεια είναι ότι η σημερινή ημέρα είναι φορτισμένη: «Ανέλαβα την Αναγέννηση που είναι μια ομάδα που βρίσκεται στη γενέτειρα μου. Σήμερα πήγα και αποχαιρέτησα τους αθλητές μου. Σήμερα θα έχω μια επαφή με έναν άλλον σύλλογο αυτόν που υπηρέτησα πολλά χρόνια ως ποδοσφαιριστής».
Για το πρωτάθλημα: «Είναι ένα δύσκολο και περίεργο πρωτάθλημα. Υπήρχαν ομάδες που αρχικά δεν τις υπολόγιζαν και τελικά έχουν κάνει εκπληκτική πορεία».


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: