Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

«Θέλω να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ»!

«Θέλω να ξαναπαίξω στο Τσάμπιονς Λιγκ»!
Η φετινή… περιπέτεια της Νάπολι στο Τσάμπιονς Λιγκ τελείωσε στους «16» της διοργάνωσης, ωστόσο ο Έντισον Καβάνι σκέφτεται ήδη την επόμενη χρονιά. Ο παίκτης των «παρτενοπέι», όπως δήλωσε στο «Radio Marte», θέλει πως και πως η ομάδα του να κερδίσει ένα… εισιτήριο, για την διοργάνωση του 2012-13.

«Το Τσάμπιονς Λιγκ ήταν μία μοναδική εμπειρία και θέλουμε να παίξουμε ξανά σε αυτό. Την επόμενη φορά θα είμαστε ακόμα πιο προετοιμασμένοι. Την ίδια γνώμη έχει και ο προπονητής μας, Βάλτερ Ματσάρι, ο οποίος είναι ο δημιουργός αυτών των αποτελεσμάτων», τόνισε ο Καβάνι.

Παράλληλα, ο 25χρονος στράικερ μίλησε για την επιθυμία του να κατακτήσει ένα τρόπαιο με τους «παρτενοπέι», αλλά και για την παραμονή του στον ιταλικό σύλλογο.

« Θα μου άρεσε να νικήσουμε την Γιουβέντους και να κατακτήσουμε το Coppa Italia. Ένα τρόπαιο με την φανέλα της Νάπολι, θα είναι απίστευτο», είπε ο Καβάνι, ενώ στη συνέχεια αναφέρθηκε στο μέλλον του: «Ο γιός μου γεννήθηκε στην πόλη και η “ζεστασιά” του κόσμου είναι μοναδική. Αργά ή γρήγορα θα πρέπει να σκεφτώ το μέλλον μου, όμως τώρα είμαι συγκεντρωμένος στη Νάπολι». 


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: