Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Μητρούδης : “Θα γραφτεί στην ιστορία του Άρη ο Σαουρίδης'

Στο “Αθλητικό Metropolis” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” ο πρώην πρόεδρος της ΚΑΕ Άρης Θεόφιλος Μητρούδης με αφορμή και την απόφαση του Γιάννη Σαουρίδη να αποχωρήσει από την προεδρεία του “SUPER 3”.
Για την αποχώρηση από την προεδρεία του “SUPER 3”: “Αυτή η απόφαση κρίνεται πολύ λογική. Ο Σαουρίδης είναι πια σε μια ηλικία που δεν αρμόζει σε ηγέτη οπαδών. Το κατάλαβε και αποχώρησε. Δεν είθιστε σαν έναν παλιό πρόεδρο ούτε να πλέκει το εγκώμιο του ούτε να τον υβρίζει. Ωστόσο ο Σαουρίδης θα γραφτεί στην ιστορία του συλλόγου γιατί ήταν ο μόνος που ηγήθηκε ενός συνδέσμου μετά από 24 χρόνια. Πολλοί τον κατηγορήσαν αλλά κανένας δεν μπόρεσε να αποδείξει τις κατηγορίες. Έχω την υποχρεώση να το πω παρά και τις κόντρες που είχα μαζί του. Ποτέ δεν μου έδωσε να καταλάβω, ούτε ένα δείγμα, ότι λειτουργούσε με
υστεροβουλία. Είναι ένα παιδί με καλό νου. Αυτά που τον κατηγορούν ότι οικονόμησε από τον Άρη είναι τρίχες κατσαρές. Έχει ένα μπαρ και ένα μερίδιο ενός εστιατορίου. Αυτά που πήρε από τον Άρη είναι πολύ λιγότερα από όσα προσέφερε.Και τα λέει ένας άνθρωπος που βρίστηκε μαζί του παρουσία κόσμου.

Με τον άνθρωπο Σαουρίδη δεν έχω τίποτα. Για τον πρόεδρο Σαουρίδη αυτό που μπορώ να πω είναι ότι από όλους τους προέδρους των οργαμωμένων σε όλη την Ελλάδα ήταν από τους ηπιότερους και τους καλύτερους”.
Για τους συνδέσμους: “Ο ρόλος των συνδέσμων έχει κατά κάποιο τρόπο παρεξηγηθεί. Δεν είναι τιμητικό για το σύλλογο να λέμε ότι οι σύνδεσμοι ασκούν διοίκηση. Αντίθετα βάζουν το στήθος μπροστά και με τιμή βρίσκονται δίπλα στο σύλλογο και στη διοίκηση για να πάει ο σύλλογος μπροστά. Ο ρόλος του Σαουρίδη έχει θετικό πρόσημο παρά αρνητικό απλά κάποιες φορές ανακατεύτηκε περισσότερο στα διοικητικά από ότι έπρεπε'.
Για την επόμενη ημέρα του συνδέσμου και εάν θα βρεθεί κάποιος άλλος Σαουρίδης δήλωσε: “Κλείνει ένας κύκλος μετά από 24 χρόνια. Πρέπει να βρούμε έναν άλλον Σαουρίδη. Για να τον γράψει όμως η ιστορία του Άρη θα πρέπει να κάνει και αυτός έναν κύκλο.
Ο επόμενος Σαουρίδης θα πρέπει να παίξει ισχυρότερο ρόλο από ότι ο Σαουρίδης τη δεδομένη χρονική στιγμή. Για να φανεί η δύναμη του όμως θα πρέπει πότε να βρεθούν ισχυροί παράγοντες και μέσα από αυτή τη διαδικασία να υπάρξει και ένας ισχυρός πρόεδρος”.
Για τους παράγοντες γενικά: “Θα πρέπει πρώτα να έχουν λεφτά και μετά προσωποκότητα. Το χρήμα είναι απαραίτητο εάν θέλουμε να πρωταγωνιστήσει ο Άρης. Για παράδειγμα στον Παναθηναικό υπάρχουν άνθρωποι με λεφτά αλλά δεν έχουν όλα τα άλλα. Βλέπουμε ότι στην Ελλάδα τρεις άνθρωποι βάζουν λεφτά. Ο Μαρινάκης στο ποδόσφαιρο του Ολυμπιακού, ο Αγγελόπουλος στο μπάσκετ του Ολυμπιακού και ο Γιαννακόπουλος στο μπάσκετ του Παναθηναικού”.



πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: