Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Tα γυρίζει ο Βιεϊρά!!

Tα γυρίζει ο Βιεϊρά!
Για παρερμηνεία των δηλώσεών του, περί διαιτητικής εύνοιας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, έκανε λόγο ο Πατρίκ Βιεϊρά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της Σίτι.

Τόσο ο πρώην μέσος των «πολιτών», όσο και ο σύλλογος του Μάντσεστερ, φρόντισαν με αυτό τον τρόπο να βάλουν ένα τέλος στον «πόλεμο» δηλώσεων που έχει αναπτυχτεί τις τελευταίες ημέρες, τονίζοντας πως τα λεγόμενα του Γάλλου δεν αποδόθηκαν όπως έπρεπε από τον δημοσιογράφο του BBC, Νταν Ρόουν.

«Είμαι πολύ θυμωμένος με τον Νταν Ρόουν. Νοιώθω ότι έχουν διαστρεβλωθεί τα λεγόμενά μου. Το ξεκαθάρισα από την αρχή στις δηλώσεις μου ότι δεν θέλω να μπω στην διαδικασία κριτικής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπως επίσης ανέφερα ότι δεν είδα το παιχνίδι τους απέναντι στην Φούλαμ και έτσι δεν μπορώ να εκφράσω άποψη για το ερώτημα που μου τέθηκε.

Αυτό το σημείο της συνέντευξης παρερμηνεύτηκε. Στη συνέχεια όταν κάλεσα τον δημοσιογράφο στο τηλέφωνο με σκοπό να αποσύρει το άρθρο δεν πήρα απάντηση ποτέ. Κάτι τέτοιο το εκλαμβάνω ως μια πλήρης απαξίωση προς το πρόσωπό μου και την Μάντσεστερ Σίτι» αναφέρει η δήλωση του Βιεϊρά.

Μάλιστα στην Μάντσεστερ Σίτι είναι αποφασισμένοι να απαγορεύσουν στο συγκεκριμένο δημοσιογράφο του BBC τη συμμετοχή του σε οποιαδήποτε δραστηριότητα της ομάδας.

Πηγή: england365.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: