Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Ο Καβακάς στο τιμόνι της Κέρκυρας

Ο Τίμος Καβακάς είναι και επίσημα ο νέος προπονητής της Κέρκυρας, όπως ανακοίνωσε η διοίκηση των Φαιάκων, κάτι για το οποίο σας είχε ενημερώσει το novasports.gr.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

«H ΠΑΕ ΑΟ ΚΕΡΚΥΡΑ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της και ως το τέλος της σεζόν, με τον προπονητή, ΤΙΜΟΘΕΟ ΚΑΒΑΚΑ.
Ο Τίμος Καβακάς γεννήθηκε το 1972 (13/12) και ως ποδοσφαιριστής αγωνίστηκε, μεταξύ άλλων, σε Καβάλα, Αναγέννηση Καρδίτσας, Καλαμάτα, Βέροια και Μακεδονικό, με πορεία - παραστάσεις και σε επίπεδο Α' Εθνικής. Πρώτος προπονητικός σταθμός του, υπήρξε, τη σεζόν 2009-'10, η Βέροια (Γ' Εθνική), με την οποία γνώρισε μόλις δύο ήττες σε 11 αγώνες, ενώ την επόμενη σεζόν (2010-'11) πραγματοποίησε πορεία πρωταθλητισμού στην κατηγορία με την ομάδα του Πλατανιά. Kαι την οποία, εντέλει, oι Χανιώτες εξαργύρωσαν, με την ιστορική τους άνοδο στη Football League, μέσω των καλοκαιρινών αναδιαρθρώσεων. Με παρένθεση ένα δίμηνο, που «μετακόμισε» στη Λάρισα, ως «δεξί χέρι» του Κρις Κόουλμαν, ο Μακεδόνας τεχνικός συνέχισε και τη φετινή περίοδο στον Πλατανιά, πραγματοποιώντας μια εντυπωσιακή πορεία - σημείο αναφοράς. Με τους Κρητικούς έλυσε τη συνεργασία του πρόσφατα, συνεχίζοντας, πλέον, την ανοδική προπονητική πορεία του σ' ένα δεύτερο νησί».

Δεν υπάρχουν σχόλια: