Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Κελπέκης : “Αήττητοι ως το τέλος”

Στο “Αθλητικό Metropolis” και στην εκπομπή “Τρίτο Ημίχρονο” φιλοξενήθηκε ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ηρακλή Χρήστος Κελπέκης.
Για το χθεσινό παιχνίδι με τον Βατανιακό : “Έτσι φάνηκε. Σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα ποτέ η νίκη δεν έρχεται εύκολα. Απλα χθες ήμασταν αποτελεσματικοί και καταφέραμε και πήραμε τη νίκη. Ο Βατανιακός είναι μια ομάδα που δεν δέχεται εύκολα γκολ αλλά χθες καταφέραμε τις ευκαιρίας να τις κάνουμε γκολ σε σχέση με άλλα παιχνίδια”.
Σίγουρα πρέπει να διατηρηθούν. Να βλέπουμε το κάθε παιχίδι ξεχωριστά. Η ουσία είναι μία. Να βάζουμε ένα γκολ παραπάνω από τους αντίπαλους για να κερδίζουμε τα παιχνίδια”.
Για το αν προβληματίζεται που η ομάδα βρίσκεται τόσο χαμηλά : “Τα πράγματα είναι ξεκάθαρα. Μας προβληματίζει ότι βρισκόμαστε χαμηλά. Αυτό που πρέπει να τονίσω όμως είναι ότι πρόκειται για δύο διαφορετικές ομάδες. Εγώ θα μιλήσω για αυτήν την ομάδα που προέκυψε μετά και τον Ιανουάριο και αρχής γενομένης με το παιχνίδι με τον Απόλλωνα. Αυτή την ομάδα τη φοβούνται όλοι στο πρωτάθλημα. Αν είχε ξεκινήσει έτσι ο Ηρακλής ήταν πρώτος και με διαφορά. Τώρα το έργο μας είναι πιο δύσκολο θέλει μεγάλη προσπάθεια αλλά θα παλέψουμε ως το τέλος για να μπορέσουμε να μπούμε στα μπαράζ.
Η ομάδα έχει τη δυνατότητα. Το πιστεύουμε και το δείχνουμε. Ποτέ βέβαια δεν ξέρουμε τι κρύβει ένα παιχνίδι. Καμία ομάδα από τις ομάδες που παίξαμε μέχρι τώρα δεν ήταν καλύτερη από έμας. Έχουμε τη δυνατότητα να φθάσουμε αήττητοι μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος. Και μιλάω όχι για ισοπαλίες αλλά για νίκες”.
Για το πως αισθάνεται πως παίζει στον Ηρακλή τη φετινή χρονιά: “Είναι μια πολύ ιδιαίτερη σεζόν για μένα. Βρέθηκα στον Ηρακλή σε πολύ καλύτερες εποχές. Με ενοχλεί και μένα που βρίσκεται η ομάδα σε αυτή την κατηγορία και σε αυτή τη βαθμολογική θέση.
Δεν χαίρομαι που φοράω τη φανέλα του Ηρακλή, δεν το παίζω μάγκας, αλλά θα προτιμούσα η ομάδα να παίζει στη Superleague και να έβλεπα το ματς από τις κερκίδες. Νιώθω περίεργα και εγώ πολλές φορές αλλά είμαι εδώ και εγώ και οι συμπαίκτες μου για να βοηθήσουμε με όλες μας τις δυνάμεις να βρούμε το δρόμο μας”.
Για τη διαιτησία: “ Η διαιτησία δεν αντιμετωπίζει τον Ηρακλή με τον ανάλογο σεβασμό”.


πηγή: metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: