Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Περιμένει Ίβιτς ο Μπόλονι!!

Περιμένει Ίβιτς ο Μπόλονι
Τι κι αν έκανε και χθες ατομικό πρόγραμμα προπόνησης; Τι κι αν απουσιάζει εδώ και δύο μήνες σχεδόν από τις επίσημες υποχρεώσεις του ΠΑΟΚ; Ο Λάζλο Μπόλονι θα τον περιμένει μέχρι τελευταία στιγμή έτσι ώστε να διαπιστώσει αν θα τον έχει στην διάθεση του για το ματς κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Το διάστημα που έχει μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης ο Βλάνταν Ίβιτς είναι μεγάλο και έλειψε από σημαντικά παιχνίδια για τον ΠΑΟΚ. Ο Ρουμάνος τεχνικός δεν θέλει όμως να τον αναγκάσει να μπει στο κανονικό πρόγραμμα πριν να είναι 100% έτοιμος γιατί υπάρχει κίνδυνος υποτροπής και τότε θα τον χάσει και στους κρίσιμους αγώνες για τα play-offs.

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός και χθες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, όμως σήμερα αναμένεται να κάνει ορισμένα τεστ που θα τον υποβάλουν οι γυμναστές, έτσι ώστε να φανεί αν θα είναι διαθέσιμος για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα. Αν θα τεθεί στην διάθεση του Μπόλονι, τότε τα χέρια του Ρουμάνου λύνονται αφού στο συγκεκριμένο ματς θα λείπουν οι τιμωρημένοι Γκαρσία και Φωτάκης από το κέντρο.

Έτοιμοι για τον φάκελο

Όλα έτοιμα τα έχει ο ΠΑΟΚ ενόψει του ελέγχου του Μαρτίου σε ότι έχει να κάνει με τον φάκελο αδειοδότησης που θα αποστείλει την ερχόμενη εβδομάδα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τα έχει βρει σχεδόν με όλους ενώ από μέρα σε μέρα θα τακτοποιήσουν τα θέματα με τους Φιλομένο και Μουσλίμοβιτς.

πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: