Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

« Οι καριέρες μας “κρέμονται ” από μία κλωστή»!!

« Οι καριέρες μας “κρέμονται ” από μία κλωστή»!
Έτοιμοι να δώσουν… μάχη για να παραμείνουν στην Πρέμιερ Λιγκ και να περισώσουν τις ποδοσφαιρικές τους καριέρες, είναι οι παίκτες της Κ.Π.Ρ. ενόψει του αγώνα κόντρα στην Άρσεναλ. Αυτό τουλάχιστον υποστήριξε ο Τζόι Μπάρτον.

«Ο αγώνας κόντρα στην Άρσεναλ είναι παραπάνω από ένα απλό παιχνίδι ποδοσφαίρου. Τα επόμενα οκτώ ματς θα κρίνουν το μέλλον μας. Θα “παλέψουμε” για τους βαθμούς, τους οποίους χρειαζόμαστε για ευνόητους λόγους. Οι καριέρες όλων μας “κρέμονται ” από μία κλωστή», τόνισε ο 29χρονος μέσος.

Παράλληλα, ο Άγγλος πρώην μέσος της Νιούκαστλ εξήγησε τους λόγους για τους οποίους θέλουν τη νίκη τόσο η ομάδα του Βενγκέρ όσο και αυτή του Σισέ.

«Οι παίκτες της Άρσεναλ θέλουν να νικήσουν γιατί είναι επαγγελματίες και θέλουν να τερματίσουν στις θέσεις που οδηγούν στο Τσάμπιονς Λιγκ, το οποίο είναι το λιγότερο γι’ αυτούς» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Από την άλλη πλευρά μας υπάρχουν ποδοσφαιριστές , των οποίων οι καριέρες είναι στο… χείλος του γκρεμού. Όλοι μας πρέπει να το καταλάβουμε αυτό. Αν όχι θα το… πληρώσουμε». 


πηγή: sport-fm.gr
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: