Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Μπάσιμο Γιούβε για Τέβες!!

Μετά την Μίλαν, οι Μπιανκονέρι μπαίνουν στο κόλπο για την απόκτηση του Αργεντινού επιθετικού, ο οποίος θα αποχωρήσει από την Σίτι. Ποιες οι εναλλακτικές.
Μπάσιμο Γιούβε για Τέβες
Παρά την πρόσφατη επιστροφή στους αγώνες των Citizens μετά την κόντρα με τον Ρομπέρτο Μαντσίνι στην αρχή της σεζόν, ο 27χρονος είναι εξαιρετικά πιθανό να αποχωρήσει από το «Etihad» το καλοκαίρι και αφού το deal με τους Ροσονέρι χάλασε τον Ιανουάριο, τα ρεπορτάζ στην Ιταλία θέλουν την Γιουβέντους να ενδιαφέρεται και να ετοιμάζει πρόταση στο τέλος της σεζόν. Συγκεκριμένα, η Tuttosport, εφημερίδα του Τορίνο αναφέρει ότι αν η πρόταση για τον Απάτσι πέσει στο κενό οι εναλλακτικές είναι ο Γκονσάλο Ιγουαΐν της Ρεάλ Μαδρίτης και ο Λουίς Σουάρες της Λίβερπουλ.

Από την άλλη, η Μίλαν φαίνεται απίθανο να επιστρέψει και να κυνηγήσει τον Τέβες τον οποίο ήθελε δανεικό τον Ιανουάριο και ενώ το deal είχε χαλάσει «εξαιτίας» της παραμονής του Πάτο στο «Σαν Σίρο» παρά την συμφωνία με την Παρί Σεν Ζερμέν. «Δεν υπάρχει τρένο που να περνάει για δεύτερη φορά. Είδα τον Καρλίτος μετά από έξι μήνες απραξίας, να βγαίνει στο γήπεδο σε μία δύσκολη στιγμή και να αλλάζει το ματς» είπε για τον Αργεντινό και την προσφορά του στον αγώνα με την Τσέλσι ο Γκαλιάνι και κατέληξε με... νεύρα που δεν μπόρεσε να τον φέρει στο Μιλάνο πριν μερικούς μήνες. «Τρελαίνομαι, ήμουν ερωτευμένος με τον Τέβες, όμως η μοίρα αποφάσισε διαφορετικά. Επίσης είμαι περισσότερο από χαρούμενος με τον Μάξι Λόπες».

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: