Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Αυτός καταγγέλλει εντολή για μειωμένη απόδοση!!

Αυτός καταγγέλλει εντολή για μειωμένη απόδοση
Το όνομα του πρώην παίκτη ομάδας της Σούπερ Λίγκας, που φέρεται να έχει εκμυστηρευτεί στον Σωτήρη Βοργιά ότι το 2004 δέχθηκε εντολή για μειωμένη απόδοση σε ευρωπαϊκό ματς, επιβεβαιώθηκε στην εκπομπή «Δίκη στον ΣΚΑΪ».

Όπως ανέφερε ο Κυριάκος Θωμαΐδης (και είχε ενημερώσει από τη μέρα που κατέθεσε ο πρώην διαιτητής στον ανακριτή Καλόφωνο ότι γνωρίζει το sport-fm.gr) πρόκειται για τον Τράβις Ντοντ, που αγωνίστηκε τη σεζόν 2004-05 στον Πανιώνιο.

Σύμφωνα με όσα ακούστηκαν, ο ανακριτής έχει στα χέρια του το όνομα του Αυστραλού, αλλά και την κατάθεση του Βοργιά πως (σε συνομιλία που είχε ο ίδιος με τον παίκτη) του είχε αποκαλύψει πως στο ματς των «κυανέρυθρων» με τη Ντιναμό Τιφλίδας για το κύπελλο UEFA (5-2) ο πρόεδρος του είχε ζητήσει στο πρώτο ημίχρονο να κρατάει την μπάλα στο πλάι και να μη σεντράρει στην αντίπαλη περιοχή.

Όπως φέρεται, δε, να του κατήγγειλε επίσης ο Ντοντ, όταν δεν εκτέλεσε τη συγκεκριμένη εντολή, αντικαταστάθηκε έπειτα από τον προπονητή του.

Σημειώνεται ότι ο Τράβις Ντοντ (που είχε μεταγραφεί στον Πανιώνιο από την Τζοχόρ της Μαλαισίας και σήμερα αγωνίζεται στην Περθ Γκλόρι της Αυστραλίας) δεν ξανάπαιξε έπειτα απ’ αυτό το ματς, ενώ συνολικά συμπλήρωσε μόλις 4 συμμετοχές με τη φανέλα των Νεοσμυρνιωτών.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: