Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

Από Μάρτη ...καλοκαίρι στην UEFA

Οι εκτιμήσεις των ανθρώπων του ΠΑΟΚ ότι τελικά δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα εν όψει της αδειοδότησης από την ΕΠΟ επιβεβαιώθηκαν.
Από Μάρτη ...καλοκαίρι στην UEFA
Οι εκκρεμότητες που υπήρχαν με Μουσλίμοβιτς, Σαβίνι και Φιλομένο τακτοποιήθηκαν καθώς βρέθηκαν σημεία επαφής και με τους τρεις πρώην ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.
Ο φάκελος βαδίζει προς την ολοκλήρωσή του με τα τελευταία έγγραφα που θα τον συμπληρώσουν. Πλέον ο Ζήσης Βρύζας και οι συνεργάτες του έχουν μπροστά τους τη μεγάλη πρόκληση που αποτελεί για όλους στον «δικέφαλο» ο έλεγχος από την UEFA στα τέλη του Ιούνη και εκεί στρέφεται το ενδιαφέρον τους.
Μέσα στις επόμενες μέρες μάλιστα θα συνεδριάσει η διοίκηση της ΠΑΕ προκειμένου να ασχοληθεί με όλα τα θέματα που παραμένουν ανοικτά και αφορούν την οργάνωση του ΠΑΟΚ με στόχο να είναι όλα έτοιμα στις 31 Ιουλίου όταν και θα πρέπει να παραθέσει στοιχεία οικονομικής εξυγίανσης για να εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.
Ουσιαστικά οι άξονες πάνω στους οποίους θα κινηθεί η διοίκηση του «δικέφαλου» και αφορούν το οικονομικό είναι δύο. Από τη μια θα γίνει προσπάθεια επαφής με την πολιτεία προκειμένου να ρυθμιστούν με ευνοϊκούς όρους για την ΠΑΕ οι εκκρεμότητες που υπάρχουν και από την άλλη ο ΠΑΟΚ θα προσπαθήσει να οργανωθεί καλύτερα προκειμένου να μπορεί πιο εύκολα να βρει επιπλέον έσοδα.
Η συνεδρίαση του διοικητικού συμβουλίου θα ασχοληθεί και με το θέμα της συμφωνίας με την Umbro, που θα πρέπει να θεωρείται δεδομένη, αλλά και με τις ανακοινώσεις για την πλήρωση των θέσεων του οικονομικού και του εμπορικού διευθυντή της ΠΑΕ.
Δεν αποκλείεται μάλιστα οι άνθρωποι του «δικέφαλου» να συζητήσουν και το ενδεχόμενο ενός ταξιδιού στην Αυστραλία που, αν γίνει, θα πραγματοποιηθεί για οικονομικούς λόγους και θα εξαρτηθεί και από τη θέση που θα καταλάβει ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ. Και αυτό διότι από αυτή θα καθοριστούν και οι διαθέσιμες ημερομηνίες που θα προκύψουν το καλοκαίρι για την ομάδα.
Το σίγουρο πάντως είναι ότι η προσπάθεια του Ζήση Βρύζα και των υπόλοιπων μελών της διοίκησης του ΠΑΟΚ μόνο εύκολη δεν είναι. Η ανάγκη για την εξεύρεση χρημάτων είναι έντονη και σε μεγάλο βαθμό αποτελεί και τροχοπέδη για τον προγραμματισμό που θα πρέπει να γίνει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: