Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Με βολίδα στους "4"!!

Φωτιά πήρε το Στάμφορτ Μπριτζ στο 85΄ όταν Χάβι Γκαρσία ισοφάρισε το γκολ του Λάμπαρτ, αλλά τελικά ο Μειρέλες κάρφωσε με μία γκολάρα τον Άρτουρ και καθάρισε την πρόκριση για την Τσέλσι (2-1).
Με βολίδα στους "4"! (BINTEO)
Η Τσέλσι με το 0-1 μέσα στο «Ντα Λουζ» την προηγούμενη εβδομάδα ήταν με το ένα πόδι στα ημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ και απλά ήθελε να... σφραγίσει την πρόκριση στο Λονδίνο. Ωστόσο αν και το ματς ξεκίνησε καλά για τους γηπεδούχους, το τέλος έγινε δραματικό!
Αρχικά στο 20΄ οι Λονδρέζοι κέρδισαν πέναλτι όταν ο Χάβι Γκαρσία γκρέμισε μέσα στη περιοχή τον Κόουλ και ο διαιτητής έδειξε τη λευκή βούλα. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Λάμπαρτ και έδωσε το προβάδισμα στη Τσέλσι. Η Μπενφίκα τρία λεπτά πριν από το τέλος του ημιχρόνου έμεινε με 10 παίκτες, καθώς ο Μάξι Περέιρα αντίκρισε την δεύτερη κίτρινη και τότε φάνηκε πως η Τσέλσι δεν θα είχε πρόβλημα να καθαρίσει το ματς.
Αφού δεν το έκαναν αυτό οι «μπλε» σε ολόκληρη την επανάληψη, η Μπενφίκα έκανε... ροντέο το ματς, καθώς στο 85 ισοφάρισε με τον Χάβι Γκαρσία. Οι «αετοί» πίεζαν την εστία του Τσεχ μέχρι και το 90΄, με αποτέλεσμα να αφήσουν πίσω κενούς χώρους για να το εκμεταλλευτεί στο 92΄ ο Ραούλ Μειρέλες, ο οποίος βγήκε στη κόντρα και με ένα άπιαστο σουτ έξω από την περιοχή του Αρτουρ έγραψε το τελικό 2-1.
Η αγγλική ομάδα έχει να αντιμετωπίσει στα ημιτελικά της διοργάνωσης την Μπαρτσελόνα, με φόντο τον τελικό του Μονάχου.

πηγή: sportdog.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: