Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Τουρέ: «Ο Μπαλοτέλι είναι αδερφός μου»

Τουρέ: «Ο Μπαλοτέλι είναι αδερφός μου»
Εκνευρισμένος με τις φήμες που τον θέλουν, στον αγώνα της Μάντσεστερ Σίτι κόντρα στη Σάντερλαντ (3-3),να τσακώθηκε στα αποδυτήρια με τον συμπαίκτη του Μάριο Μπαλοτέλι είναι ο Γιάγια Τουρέ.

«Δεν είναι αλήθεια αυτό. Είμαι ποδοσφαιριστής, όχι πυγμάχος. Ο κόσμος δεν ξέρει τη σχέση μου με τον Μάριο.Δεν είναι απλώς φίλος μου, είναι αδερφός μου και τον αγαπάω», δήλωσε ο 28χρονος μέσος και συνέχισε:

«Είπαν πως μάλωσα με τον Μάριο στο παιχνίδι με τη Σουόνσι και ξανά στον αγώνα με τη Σάντερλαντ. Αυτό με σόκαρε. Έμαθα ότι τσακώθηκα από τους δικηγόρους μου. Είναι λυπηρό το να κατηγορούν δύο ανθρώπους πως μπλέκουν σε καυγά. Με στενοχωρεί αλλά λυπάμαι περισσότερο για τον Μάριο, τον οποίον κατηγορούν συνέχεια για τη συμπεριφορά του».

Ο Ιβοριανός παραδέχτηκε πως η ατμόσφαιρα στον αγώνα με τη Σάντερλαντ ήταν πολύ βαριά με τους παίκτες να μη μιλάνε καθόλου και απλώς να προσπαθούν να βρουν έναν τρόπο για να κερδίσουν.

«Με τον Μάριο δεν μιλήσαμε καν. Την επόμενη μέρα μου έστειλε μήνυμα που έλεγε: “Προφανώς έχουμε τσακωθεί”. Θέλω μόνο ο κόσμος να σταματήσει να γράφει και να σκέφτεται ότι συμβαίνουν τέτοια περιστατικά», είπε ο Τουρέ.


πηγή: sport-fm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: