Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

"Μια σπουδαία εμπειρία"

O Ιβάν Γιοβάνοβιτς παραδέχτηκε μετά το τέλος του αγώνα ότι η ομάδα του χρειαζόταν λίγο χρόνο για να προσαρμοστεί στον αγώνα κόντρα στη Ρεάλ και τόνισε ότι το δεύτερο ημίχρονο πρέπει να ικανοποίησε τους πάντες.
"Μια σπουδαία εμπειρία"
"Νομίζω ότι η πρόκριση είχε κριθεί από την προηγούμενη εβδομάδα, θέλαμε σήμερα να κάνουμε καλό παιχνίδι. Χρειαζόμασταν λίγο χρόνο στο γήπεδο για να προσαρμοστούμε. Ήταν ένα καλό παιχνίδι με επτά γκολ αρκετές ευκαιρίες και ικανοποίησε όλους".
Όσο για την εικόνα του ΑΠΟΕΛ στο δεύτερο ημίχρονο: "Πολλά πράγματα εξαρτώνται από τη Ρεάλ και γι αυτό λεώ ότι δεν είναι μόνο το παιχνίδι και η διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων. Είναι και η προσέγγιση του παιχνιδιού και το δέος που προκαλεί η αντίπαλη ομάδα. Χρειαζόταν χρόνος προσαρμογής στο γήπεδο, γιατί κάθε λάθος μπορείς να το πληρώσεις. Το δεύτερο ημίχρονο ήταν αυτό που ικανοποίησε, βάλαμε δύο γκολ και είχαμε ευκαιρίες. Χάσαμε ένα σκορ με το οποίο δεν μπορούμε να θεωρούμε ότι είναι βαρύ απέναντι σε ομάδες όπως η Ρεάλ, το 5-2. Το σκορ στο τέλος δεν έχει πολύ μεγάλη σημασία όσο η προσπάθεια που έκαναν οι ποδοσφαιριστές μου".
Τέλος, για τα δύο γκολ του ΑΠΟΕΛ στο Μπερναμπέου: "Δεν ήταν ο στόχος μας να πετύχομε γκολ στο Μπερναμπέου. Ο στόχος ήταν να παρουσιαστούμε καλοί και ίσως καλύτεροι από το πρώτο παιχνίδι. Είναι τεράστιες οι εμπειρίες, είναι σπουδαίες για το μέλλον της ομάδας και για μένα και για τους ποδοσφαιριστές μου".

Δεν υπάρχουν σχόλια: