Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Είναι πολλά τα… ψέματα, Μπάρτσα! (video)

Είναι πολλά τα… ψέματα, Μπάρτσα! (video)
Ναι, ήταν τραβηγμένο το πέναλτι του Νέστα.

Ναι, η Μπαρτσελόνα παίρνει σφυρίγματα.

Ναι, ενίοτε φοβίζει τους διαιτητές, όσο και τους αντιπάλους.

Και τώρα που είπαμε τις αλήθειες, ας πούμε και τα ψέματα.

Αυτά που μεταχειρίζονται όσοι δεν θέλουν να παραδεχθούν ότι… όσο μόδα είναι να υποστηρίζεις τους «μπλαουγκράνα», άλλο τόσο είναι να επιχειρηματολογείς πως ευνοούνται από τη διαιτησία.

Το www.sport-fm.gr… πέφτει στο επίπεδό τους και αποδεικνύει γιατί ΚΑΙ οι Καταλανοί έχουν υλικό να φωνάζουν.


Επιχείρημα Νο 1: «Ωραίο πέναλτι με τη Μίλαν. Μόλις ισοφαρίσανε και πήγε το… κακό στην κάλτσα, ανέλαβε ο κόρακας. Και δεν λέω ότι θα πέρναγε. Άφησε την όμως, ρε μαυροφόρα, να διεκδικήσει τις πιθανότητές της».

Ο δικηγόρος του διαβόλου: «Εννοείς τις πιθανότητες που διατήρησε επειδή στο πρώτο ματς ο Αλέξις δεν… ήρθε πίσω από τις λέξεις, αλλά ανατράπηκε χωρίς να πάρει ούτε πέναλτι, ούτε την αποβολή του Αμπιάτι».



Επιχείρημα Νο 2: «Τι συζητάμε, όμως, τώρα. Εδώ ο καραφλοκόρακας ο Όβρεμπο κατάπιε το 2009 περισσότερα πέναλτι της Τσέλσι, απ’ ότι διπλόπιτα ο Ραμπεσαντρατανά στα γυράδικα της Νέας Φιλαδέλφειας».

Ο δικηγόρος του διαβόλου: «Πιθανότατα κατάπιε και τη γλώσσα του, όταν είδε στο ριπλέι ότι είχε αφήσει από το 66’ με δέκα παίκτες την Μπαρτσελόνα επειδή ο Αμπιντάλ είχε αγριοκοιτάξει τον Ανελκά».





Α! Και μιας και το ‘φερε η κουβέντα, ο δικηγόρος θέλει να συμπληρώσει: «Για να μην το πάω πίσω στο 2005. Τότε που ο Ροναλντίνιο «έσβησε το τσιγάρο» στο περίφημο δεύτερο γκολ με την Τσέλσι και ο Καρβάλιο έσβησε (με επιθετικό φάουλ) την πιθανότητα να αποκρούσει ο Βαλντές το 4-2».




Επιχείρημα Νο 3: «Ρε καλά σας τα λέει ο Μουρίνιο. Δεν θυμάται αυτός τι έπαθε, όταν ο Μπουσκέτς έκανε το νεκρό (με το ένα μάτι μισόκλειστο) για να κερδίσει την αποβολή του Μότα στον επαναληπτικό του «Καμπ Νου»;

Ο δικηγόρος του διαβόλου: «Όταν ο… λάινσμαν κρατούσε μισόκλειστα τα δικά του μάτια στο πρώτο ματς (τη στιγμή που ο Μιλίτο έδινε από θέση οφσάιντ τεράστιο πλεονέκτημα στην Ίντερ με το 3-1) ο “εκλεκτός” υποθέτω ότι κοιμήθηκε παρά τις τύψεις, το βράδυ».




Επιχείρημα Νο 4: «Για να μην πούμε γι’ αυτά που κάνετε εντός των τειχών. Τη μια ανύπαρκτα πέναλτι με τις Εσπανιόλ. Την άλλη δυο κίτρινες στον ίδιο παίκτη -αλλά όχι και αποβολή- με τις Βιγιαρεάλ. Φέτος που δεν έχει τέτοια, στο -6 από τη «βασίλισσα».

Ο δικηγόρος του διαβόλου: «Ούτε παραγγελιά τα παραδείγματα. Δεύτερος τερματοφύλακας για την Εσπανιόλ φέτος στις καθυστερήσεις, “παίζετε” ο ρέφερης, 1-1 το ματς. Από τους τρεις στους πέντε πόντους η διαφορά από τη Ρεάλ…»



«… μαρκάρισμα “Ντάνιελ-Σαν” στον Τέγιο στο παιχνίδι με τη Βιγιαρεάλ, “παίζετε” ο ρέφερης, 0-0 το ματς. Από τους πέντε στους επτά πόντους η διαφορά από τη Ρεάλ. Και άντε μετά να τους πείσεις ότι με τους τέσσερις πόντους που έχασε -και με το μεταξύ τους ματς στο Καμπ Νου- το πρωτάθλημα ΔΕΝ θα ήταν (και αυτό) στα δικά τους πόδια».




πηγή: sportfm.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: