Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Γίνεται «κανονιέρης» ο… νέος Βίντιτς!!

Γίνεται «κανονιέρης» ο… νέος Βίντιτς!
Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες. Στην Αγγλία άρχισαν να τον παρομοιάζουν με τον Νεμάνια Βίντιτς! Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ και Ιντερ τον έχουν τσεκάρει πολλάκις, αλλά το φαβορί για την απόκτησή του, σύμφωνα με τη «Bild», είναι η Αρσεναλ.
Ειδικά ο ίδιος είχε όνειρο να αγωνιστεί στην αγαπημένη του ομάδα, τον Ερυθρό Αστέρα. Γόνος Σέρβων μεταναστών στην Αυστρία γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Βιέννη. Στην τοπική Αούστρια, παιδάκι ακόμα μόλις έξι ετών, ξεκίνησε την ποδοσφαιρική του καριέρα, για να φτάσει να γίνει βασικό μέλος στις «βιολέτες». Περίπου 2,5 χρόνια έμεινε στην Αούστρια Βιέννης. Χρόνο με το χρόνο η απόδοσή του γινόταν όλο και καλύτερη.

Ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς περίμενε καρτερικά για μία κλήση από την εθνική Σερβίας. Αυτή δεν ήρθε ποτέ. Η αυστριακή ομοσπονδία όμως, δεν τον ξέχασε κι εκείνος δεν μπορούσε να την έχει στο περίμενε. Μέλημά του ήταν να πάει σε μια ομάδα, η οποία να πρωταγωνιστεί.

Γι’ αυτό κι όταν ενδιαφέρθηκε η Βασιλεία, δεύτερη σκέψη δεν υπήρξε. Είπε το «ja» με συνοπτικές διαδικασίες. Ο ελβετικός σύλλογος τα είχε όλα. Ήταν μια ομάδα πρωταθλητισμού, η οποία συμμετείχε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τι άλλο να ζητήσει στα 21 του χρόνια; Η προσαρμογή δεν ήταν εύκολη. Η ελβετική διάλεκτος και το διαφορετικό στυλ παιχνιδιού τον δυσκόλεψαν. Αυτός όμως ήταν ο λόγος που κατάφερε να εξελιχθεί. Πολύ καλός με την μπάλα στα πόδια, ικανός –αν και στόπερ- να τρέχει την ομάδα του στην επίθεση, η έλευσή του στους πρωταθλητές Ελβετίας που έπαιζαν… επιθετική άμυνα, τον «μεταμόρφωσε». Δίπλα στον Αμπρααμ έγινε σοφότερος. Ήταν ο άνθρωπος που… εξαφάνισε τον Ρούνεϊ στο παιχνίδι με τη Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ. Η «κολώνα» της αμυντικής γραμμής της Βασιλείας. Ο παίκτης των… ειδικών αποστολών.

Οι εμφανίσεις του δεν πέρασαν απαρατήρητες. Στην Αγγλία άρχισαν να τον παρομοιάζουν με τον Νεμάνια Βίντιτς! Μπαρτσελόνα, Ντόρτμουντ, Μαρσέιγ και Ιντερ τον έχουν τσεκάρει πολλάκις, αλλά το φαβορί για την απόκτησή του, σύμφωνα με τη «Bild», είναι η Αρσεναλ. Περί τα πέντε εκατ. ευρώ θα βάλει στα ταμεία της η Βασιλεία, η οποία πριν ένα χρόνο πλήρωσε κάτι λιγότερο 750 χιλ. ευρώ για την απόκτηση. Διότι το ότι θα τον μοσχοπουλήσει είναι το μόνο σίγουρο…
πηγή: sday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: