Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Θέλουν δουλειά και κάποιον να τους δουλέψει...!!

Όσο περνάει ο καιρός, σε συνδυασμό με τα λεγόμενά του και τα δυσάρεστα αποτελέσματα, πληθαίνουν οι γκρίνιες για τον Μπόλονι. Στο τέλος θα φανεί πως τον διώχνουν κι όχι πως φεύγει μόνος του...
Θέλουν δουλειά και κάποιον να τους δουλέψει...
Ο Ρουμάνος, παρά τα καλά αποτελέσματα στην Ευρώπη και κάποιες, μεμονωμένες επιτυχίες εντός συνόρων, μέσα στον σύλλογο είχε -και έχει- πάντα κάποιους επικριτές της δουλειάς του. Οι οποίοι, όσο τα πράγματα πήγαιναν καλά, δεν έβγαζαν προς τα έξω τη δυσαρέσκειά τους για τις επιλογές του.
Τώρα, όμως, που τα πράγματα όσο πάνε και στραβώνουν περισσότερο, δεν διστάζουν να τα ...πουν πιο δυνατά, με αποτέλεσμα να πιάσουν οι κεραίες του σκύλου τα παράπονά τους.
Εκείνο που συζητήθηκε πιο πολύ στο πρώτο μισό της σεζόν, ήταν οι πολλοί μυϊκοί τραυματισμοί, εξαιτίας της ...ξεροκεφαλιάς του Μπόλονι σε θέματα προπόνησης. Αυτό έλεγαν, τουλάχιστον όσοι έβλεπαν από κοντά τη δουλειά του.
Τώρα, που οι τραυματισμοί περιορίστηκαν επειδή ο Ρουμάνος έβαλε νερό στο κρασί του, συζητιέται έντονα ο τρόπος με τον οποίο ξοδεύει ο Μπόλονι το χρόνο του σε σχέση με τη βελτίωση κάποιων ταλαντούχων παικτών.
Πιο ειδικά, τις τελευταίες μέρες γίνεται πολύς λόγος για τον Γιώργο Γεωργιάδη και τον Απόστολο Γιάννου. Δύο εξελίξιμους παίκτες, με πολλά προσόντα, οι οποίοι όμως θέλουν πολλή δουλειά για να γίνουν οι πλήρεις ποδοσφαιριστές που χρειάζεται ο ΠΑΟΚ. Και οι δύο έχουν δείξει στοιχεία του ταλέντου τους και έχουν κάνει κάποια καλά ματς, όμως, δεν έχουν καταφέρει να μείνουν για μεγάλο διάστημα σε υψηλά στάνταρ απόδοσης, παρουσιάζοντας πολλά σκαμπανεβάσματα.
Ξέρετε τι λένε οι επικριτές του Μπόλονι γι΄ αυτό το θέμα; Ότι δεν δουλεύει σωστά με τους παίκτες. Κάποιοι, μάλιστα, λένε πως δεν δουλεύει καθόλου. Πως δεν ασχολείται, γιατί έτσι έχει μάθει να λειτουργεί στην καριέρα του, στηρίζοντας τις ομάδες του περισσότερο σε έτοιμους ποδοσφαιριστές.
Αλήθεια, ψέματα, αυτό το θα το μάθουμε. Η πιο σίγουρη αλήθεια, πάντως, είναι πως ο Μπόλονι κάθε μέρα χάνει πόντους...

πηγή: sportdog.gr   

Δεν υπάρχουν σχόλια: