Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Εκμηδένισαν κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μας!!

Πολλοί ισχυρίζονται ότι δεν πρόκειται για αυτοκτονία του 77χρονου στην πλατεία Συντάγματος αλλά ουσιαστικά για δολοφονία. Γράφει ο Περικλής Στέλλας.
Εκμηδένισαν κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μας
Δεν μπορώ να φέρω αντίρρηση σε αυτό.
Το σημείωμα που άφησε ο αυτόχειρας αποδίδει στο απόλυτο τη σημερινή εικόνα αυτής της χώρας, της πατρίδας μας όπως την παρέδωσαν οι σύγχρονοι Τσολάκογλου που σε λίγες μέρες θα ζητήσουν το βραβείο της ανοικτής παλάμης... εεε, συγγνώμη, την ψήφο μας ήθελα να πω. Δεν χρειάζονται άλλα λόγια ούτε επεξηγήσεις στο σημείωμα που άφησε ο άνθρωπος αυτός.
Εγραψε για τον ελληνικό λαό, για μας, λοιπόν, λίγο πριν δώσει τέλος στη ζωή του: «Η κατοχική κυβέρνηση Τσολάκογλου εκμηδένισε κυριολεκτικά τη δυνατότητα επιβίωσής μου που στηριζόταν σε μία αξιοπρεπή σύνταξη που επί 35 χρόνια εγώ μόνον (χωρίς ενίσχυση κράτους) πλήρωνα για αυτή.
Επειδή έχω μία ηλικία που δεν μου δίνει την ατομική δυνατότητα δυναμικής αντίδρασης (χωρίς βέβαια να αποκλείω αν ένας Ελληνας έπαιρνε το καλάσνικοφ, ο δεύτερος θα ήμουν εγώ), δεν βρίσκω άλλη λύση από ένα αξιοπρεπές τέλος πριν αρχίσω να ψάχνω στα σκουπίδια για τη διατροφή μου.
Πιστεύω πως οι νέοι χωρίς μέλλον κάποια μέρα θα πάρουν τα όπλα και στην πλατεία Συντάγματος θα κρεμάσουν ανάποδα τους εθνικούς προδότες, όπως έκαναν το 1945 οι Ιταλοί στον Μουσολίνι. (πιάτσα Πορέτο του Μιλάνο)».
Ο 77χρονος συνταξιούχος φαρμακοποιός στις 9 το πρωί στην πλατεία Συντάγματος έβγαλε πιστολί, στα σκαλάκια που βρίσκονται στη δεξιά πλευρά της πλατείας, και αυτοπυροβολήθηκε. Σύμφωνα με αυτόπτη μάρτυρα, ο άνδρας πριν αυτοκτονήσει είπε: «Δεν θέλω να αφήσω χρέη στα παιδιά μου».
Θα ξυπνήσουμε επιτέλους; Θα αντιδράσουμε επιτέλους απέναντι στους σύγχρονους Τσολάκογλου;
Πηγή: Goal

Δεν υπάρχουν σχόλια: