Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

«Η Μπιλμπάο είναι στην καρδιά όλων»

«Η Μπιλμπάο είναι στην καρδιά όλων»
Μια θέση στην καρδιά κάθε ποδοσφαιρόφιλου έχει κερδίσει η Αθλέτικ Μπιλμπάο μετά από τις επιτυχίες της ομάδας στο Europa League και τις εμφανίσεις που έχει κάνει προσφέροντας θέαμα.

Αυτό υποστήριξε ο Ραούλ σε συνέντευξή του στον Ισπανικό Τύπο με αφορμή την επιστροφή στην πατρίδα του και τον αποψινό επαναληπτικό αγώνα της βασκικής ομάδας με την Σάλκε.

«Όλοι είναι χαρούμενοι στην ομάδα από την πορεία της και τη δουλειά του Μπιέλσα. Αυτό είναι κάτι που το καταλαβαίνεις. Είναι μια ομάδα του παρόντος αλλά και του μέλλοντος. Έχει μπει στην καρδιά όλων των φίλων του ποδοσφαίρου και όλοι μιλούν για την Αθλέτικ», τόνισε ο Ισπανός άσος που έχει έρθει αρκετές φορές αντιμέτωπος με την Μπιλμπάο κατά τη διάρκεια της παρουσίας του στην Ρεάλ Μαδρίτης.

Σε ερώτηση για εάν περιμένει απόψε αντίστοιχη υποδοχή των οπαδών της Μπιλμπάο με αυτή που επεφύλαξαν στον Ράιαν Γκιγκς ο Ραούλ υποστήριξε: «Αυτό εξαρτάται από τους οπαδούς της Μπιλμπάο. Για εμένα είναι μια τεράστια τιμή να παίζω πάντα στο Σαν Μαμές», τόνισε.

Δεν υπάρχουν σχόλια: