Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

"Θέλουμε παίκτες πρώτης γραμμής". Με τι λεφτά;

Ο Παντελής Κωσταντινίδης δήλωσε ότι ο ΠΑΟΚ θα ψάξει για παίκτες πρώτης γραμμής, αλλά δεν μας είπε πώς θα τους αποκτήσει.
"Θέλουμε παίκτες πρώτης γραμμής". Με τι λεφτά;
Αναλυτικά οι δηλώσεις του τεχνικού διευθυντή του ΠΑΟΚ στην εφημερίδα ''Goal'':
Όπως είναι λογικό, οι μεταπτώσεις του ΠΑΟΚ αποτελούν το κύριο θέμα. Ποια είναι η δική σου εξήγηση;
"Όλοι όσοι είμαστε κοντά στην ομάδα προσπαθούμε να βρούμε τις ισορροπίες έτσι ώστε ο ΠΑΟΚ να παίρνει τα αποτελέσματα που όλοι θέλουμε και να έχει την εικόνα που όλοι θέλουμε. Αυτό δεν είναι εύκολο να επιτευχθεί όταν μια ομάδα μπολιάζεται με νεαρούς παίκτες, σι οποίοι είναι λογικό να έχουν σκαμπανεβάσματα διότι τώρα μαθαίνουν να κολυμπούν στα βαθιά".
Ο τεχνικός διευθυντής του "Δικεφάλου" μίλησε για τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματα, τα επερχόμενα πλέι οφ και τον ΠΑΟΚτης νέας σεζόν. "Αυτό που ξέρουμε είναι ότι από τους νεαρούς παίκτες ο ΠΑΟΚ μπορεί να βγει ωφελημένος σε πολλά επίπεδα στο μέλλον και το συγκεκριμένο είναι ένα στοίχημα που όλοι θέλουμε ο ΠΑΟΚ να το κερδίσει. Δεν γίνονται όλα από τη μια μέρα στην άλλη. Χρειάζεται υπομονή και δουλειά για να μπορέσουμε να δούμε τον ΠΑΟΚ που όλοι θέλουμε. Ξέρετε όλοι τι έγινε τον Ιανουάριο. Και έγινε διότι ήμασταν αναγκασμένοι να το κάνουμε. Ο ΠΑΟΚ μπήκε σε μια νέα εποχή στο μέσον της αγωνιστικής περιόδου. Και κάθε φορά, σε όποια ομάδα υπάρχει μεταβατική περίοδος, υπάρχει και ένα χρονικό σημείο που η ομάδα προσπαθεί να πατήσει στα πόδια της και να συνεχίσει την πορεία της".
Ο μοναδικός στόχος που έχει απομείνει στον ΠΑΟΚ είναι τα πλέι οφ και το μεγάλο ερώτημα δεν είναι άλλο από το αν ο ΠΑΟΚ μπορεί να βρει τα πατήματά του. Ο Παντελής Κωνσταντινίδης ανέφερε: "Το ξέρετε καλά ότι αυτή η ομάδα καταφέρνει στα παιχνίδια υψίστης σημασίας να δείχνει σοβαρή και ανταγωνιστική. Μάχεται και βγάζει στο γήπεδο όλη της τη δύναμη με στόχο να πάρει το αποτέλεσμα. Τα πλέι οφ είναι μια τέτοια διαδικασία και εκεί όλοι πιστεύουμε ότι ο ΠΑΟΚ θα λειτουργήσει ως μεγάλη ομάδα και θα δώσει τη μάχη του για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Πιστεύω ότι αυτό θα κάνουν ο Λάσλο Μπόλονι και οι παίκτες, θα παλέψουν μέχρι τέλος. Οσες φορές βρέθηκε ο ΠΑΟΚ στα πλέι οφ είχε στόχο την πρώτη θέση και αυτό θα κάνει ο ΠΑΟΚ και φέτος".
Για τη νέα σεζόν και το μπάτζετ: "Ολοι μας θα θέλαμε να ξέρουμε όσο νωρίτερα γινόταν τις σταθερές της νέας σεζόν, και μιλάω για το μπάτζετ. θα ήταν ευχής έργον. Οταν ετοιμάζεις μια ομάδα το πόσα χρήματα θα ξοδέψεις εξαρτάται από το πόσα χρήματα θα έχεις και αυτή τη στιγμή αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό. Για σίγουρα ξέρουμε ότι το μπάτζετ θα είναι μειωμένο σε σχέση με πέρυσι. Από τη στιγμή που δεν έχουμε απάντηση σε αυτό είναι δύσκολο να απαντήσω και εγώ το ερώτημα που αφορά το μπάτζετ. Λόγω της κρίσης το να υπολογίσεις έσοδα είναι δύσκολο και θα πρέπει να δούμε το πώς θα κλείσει η σεζόν και ποια θα είναι η ευρωπαϊκή μας προοπτική".
Για την ενίσχυση του ΠΑΟΚ: "Το ότι αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω με σιγουριά το μπάτζετ, δεν σημαίνει ότι εμείς δεν κινούμαστε για να μπορέσουμε να καλύψουμε τις ανάγκες που έχουμε ως ομάδα, ως ρόστερ. Σαφώς και έχει γίνει προεργασία, σαφώς και έχουμε κάνει συζητήσεις με μάνατζερ. Είναι δεδομένο ότι ο ΠΑΟΚ θα αναζητήσει παίκτες που θα προσθέσουν ποιότητα, παίκτες πρώτης γραμμής. Γνωρίζουμε τις ελλείψεις μας, γνωρίζουμε δηλαδή τι ψάχνουμε".
Ο Παντελής Κωνσταντινίδης έκανε κάλεσμα στους φίλαθλους του ΠΑΟΚ εν όψει των πλέι οφ, τονίζοντας: "Ο κόσμος ξέρει ότι έχει τη δύναμη να στηρίξει την ομάδα με την παρουσία του στο γήπεδο και είμαι σίγουρος ότι αυτό θα κάνει και στα πλέι οφ, παρά την κρίση. Ο ΠΑΟΚ, όταν είναι ενωμένος, έχει αποδείξει ότι μπορεί να πετύχει πολλά. Είναι σίγουρο ότι και στους φιλάθλους μας δεν άρεσαν οι απώλειες που είχαμε τον χειμώνα. Σε κανέναν δεν άρεσαν. Μάλιστα, εμείς βγήκαμε απέναντι στον κόσμο και τους εξηγήσαμε τι συνέβη και για ποιο λόγο έχουμε κάνει όλες μας τις μέχρι τώρα κινήσεις. Ο κόσμος θέλει ειλικρίνεια και εμείς είμαστε ειλικρινείς απέναντι του. Και τώρα τους λέμε ότι τους θέλουμε κοντά μας και νομίζω το γνωρίζουν και το καταλαβαίνουν και οι ίδιοι και αυτό θα πράξουν".sportdog gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: