Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

"Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε γιατί έφτασε ως εδώ"

Με κολακευτικά λόγια για τον ΑΠΟΕΛ μίλησε και μετά τον επαναληπτικό ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος υποστήριξε πως με την εμφάνισή της στο "Μπερναμπέου" η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έδειξε γιατί έφτασε μέχρι τα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ.
"Ο ΑΠΟΕΛ έδειξε γιατί έφτασε ως εδώ"
"Είμαι ικανοποιημένος από το αποτέλεσμα. Οταν ήρθα εδώ, η Ρεάλ Μαδρίτης ήταν σε μαύρη φάση στο Τσάμπιονς Λιγκ. Η ομάδα δουλεύει καλά και αυτό βγαίνει. Ηταν σημαντικό να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ. Η πρόκριση ήταν υπό έλεγχο. Αν κερδίζαμε, θα μπορούσαμε να δοκιμάσουμε κάποια πράγματα. Είμαι ευχαριστημένος, αλλά δεν μου άρεσε που δεχτήκαμε δύο γκολ. Ηταν όμως λογική η χαλάρωση", δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός και πρόσθεσε: "Το αποτέλεσμα δίνει ικανοποίηση στον ΑΠΟΕΛ. Πέτυχαν κάποια γκολ και έδειξαν γιατί έφτασαν ως εδώ. Η αλήθεια είναι ότι άξιζε ο ΑΠΟΕΛ να αποχωρήσει με ένα ικανοποιητικό αποτέλεσμα, για τη φανταστική σεζόν που έκανε μέχρι τώρα. Φεύγει από τη Μαδρίτη με το κεφάλι ψηλά".
"Ο Κριστιάνο πάντα κάνει καλή δουλειά για την ομάδα, είτε σκοράρει είτε όχι. Είναι παίκτης ομάδας, όχι ατομιστής. Χαίρομαι γι' αυτόν, αλλά και για τον Ντι Μαρία και τον Καγεχόν που δεν έπαιζαν για καιρό", είπε στη συνέχεια, ερωτηθείς για τον συμπατριώτη του.
Σόου έδωσε -ως συνήθως- όταν στην κουβέντα μπήκε η Μπαρτσελόνα. "Για μένα η ερώτηση είναι ποιος θα παίξει κόντρα στην Μπαρτσελόνα στον τελικό. Θα είναι μεγάλοι οι ημιτελικοί Μπάγερν-Ρεάλ Μαδρίτης. Ο καλύτερος θα παίξει στον τελικό με την Μπαρτσελόνα", είπε ο Πορτογάλος τεχνικός. Ρωτήθηκε φυσικά γιατί το ισχυρίζεται αυτό. "Γιατί είναι πολύ καλή ομάδα", είπε...

Δεν υπάρχουν σχόλια: