Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

"Eπρεπε να φύγω από τον ΠΑΟΚ"

O Zoυέλα μιλώντας για την πορεία του Ατρομήτου, άφησε τις αιχμές του για τους προπονητές που είχε στον ΠΑΟΚ οι οποίοι τον ανάγκασαν να φύγει από την ομάδα.
"Eπρεπε να φύγω από τον ΠΑΟΚ"
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»: 

Για τον τελικό του κυπέλλου: «Το σημαντικό για εμάς είναι ότι περάσαμε στον τελικό, όπου θα αντιμετωπίσουμε την κορυφαία ομάδα στην Ελλάδα. Έχουμε και εμείς όμως τις ελπίδες μας. Ο Ολυμπιακός θέλει να πάρει ένα ακόμα τίτλο αλλά και εμείς θέλουμε να γράψουμε ιστορία».

Για το ματς με τον ΠΑΟΚ: «Ο ΠΑΟΚ είναι τέταρτος στο πρωτάθλημα και εμείς είμαστε στην τρίτη θέση. Θέλουμε τη νίκη για να κρατήσουμε την τρίτη θέση».

Για το πως θα αισθανθεί που θα παίξει κόντρα στον ΠΑΟΚ: «Στον ΠΑΟΚ έμεινα μόνο πέντε μήνες και δεν κράτησα πολλά πράγματα. Από εκεί και πέρα είμαι παίκτης του Ατρόμητου. Είμαι πολύ ευχαριστημένος και χαίρομαι που είμαι δίπλα στην οικογένεια μου. Στον ΠΑΟΚ δεν έπαιξα ούτε ένα ματς σαν στόπερ. Εγώ δεν ήρθα στον ΠΑΟΚ να κάνω διακοπές. Ποτέ δεν θα καθόμουν σε μια ομάδα χωρίς να παίζω.

Πάντα ήθελα να είμαι σε μια ομάδα για να παίζω. Η καλύτερη επιλογή που έκανα στην καριέρα μου ήταν να φύγω από τον ΠΑΟΚ. Ο ποδοσφαιριστής πρέπει να είναι χαρούμενος. Ήξερα ότι δεν θα παίζω σαν στόπερ στον ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ ήθελε να με κρατήσει αλλά ήθελα να φύγω. Μάλιστα μου έβαλαν ρήτρα να μη παίξω σε άλλη ομάδα και πήγα δανεικός. Πως ήταν δυνατόν να με ήθελαν στον ΠΑΟΚ όταν επί έξι μήνες δεν έπαιξα καθόλου. Ο ΠΑΟΚ είχε και πολλούς παίκτες τον Τσιρίλο, τον Κοντρέρας , τον Μαλεζά οι οποίοι είναι φίλοι μου».

Για ποιο λόγο δεν έπαιζε: «Να ρωτήσατε τον πρόεδρο τον προπονητή. Εγώ δεν το κατάλαβα ποιος ήταν ο προπονητής στον ΠΑΟΚ. Αν βλέπω ότι μπορώ να παίζω και δεν με βάζει ο προπονητής φεύγω. Έχω μάθει να δουλεύω με καλούς προπονητές. Ο προπονητής πρέπει να σε κερδίζει».

Για το αν αισθάνθηκε ότι τον κορόιδευαν οι Δερμιτζάκης, Χάβος: «Αυτοί νόμιζαν ότι με κορόιδευαν. Από τότε που έφυγε ο Ζήσης Βρύζας πήρα τον πρόεδρο και του είπα ότι θέλω να φύγω».

Για το γιατί ήθελε να φύγει όταν έφυγε ο Βρύζας: «Υπήρχε η αντίληψη στον ΠΑΟΚ ότι με έφερε ο Βρύζας για αυτό και δεν έπαιζα. Αλλά δεν μπορώ να δεχτώ ότι στα σαράντα παιχνίδια που δώσαμε δεν μπορούσα να παίξω ούτε σε ένα. Χαίρομαι που έφυγα, που ήρθα σε μια ομάδα όπως είναι ο Ατρόμητος. Έχουμε έναν καλό προπονητή που μιλάει με τους παίκτες. Όταν κάνεις σωστές κινήσεις έχει και την επιτυχία».

Για το αν θεωρεί τους Δερμιτζάκη, Χάβο καλούς προπονητές: «Οι καλοί και νέοι προπονητές όταν φεύγουν από μία ομάδα βρίσκουν ομάδα την επόμενη χρονιά».

Δεν υπάρχουν σχόλια: